Bette Box alennuskoodi

Oma aika ja hemmotteluhetket ovat ne joita Goodieboxin asiakkaat tulevat kokemaan. Monelle ne ovat arjen keskellä kaikki kaikessa. Nämä hemmotteluhetket kuuluvat kaikille. Liity Bette Boxin jäseneksi jo tänään!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Mudmasky vitamiinmiseerumi (arvo 49€) tulee ensimmäiseen boksiin kaupanpäälle.
Koodi
Tällä koodilla Mudmasky vitamiinmiseerumi (arvo 49€) tulee ensimmäiseen boksiin kaupanpäälle.
Lunasta tällä koodilla Mudmasky vitamiiniseerumi ensimmäiseen Goodiebox tilaukseesi.

Mikä Goodiebox on?

Goodiebox on hemmottelu boxi, joka toimitetaan joka kuukausi sen tilaajalle. Goodiebox sisältää 5-7 kauneudenhoitotuotetta. Tuotteet ovat valittu trendikkäimpien, suosituimpien sekä innovaatisimpien brändien parista. Tuotteet voivat olla meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita sekä tuoksuja. Mikä olisikaan parempaa kuin joka kuukausittainen yllätys ihania tuotteita!

Milloin ja miten Bette Box lähetetään?

Bette Boxit toimitetään kerran kuussa. Kun Bette Box tilataan tulee ennen maksua vahvistus siitä minä kuukautena se saapuu. Kaikille tilaajalle lähetetään Bette Boxit samanaikaisesti jokaisen kuun 7. päivän paikkeilla ja ne saapuvat kuljetustavasta sekä määränpäästä riippuen eri aikoihin tilaajille. Bette Boxien toimitus tapahtuu tilaajan valinnasta riippuen SmartPost-automaattiin, pakettina postiin tai Schenkerin noutopisteeseen. Tilaaja saa toimitusvahvistuksen yhteydessä seurantakoodin, jonka avulla on helppo seurata boxin kulkua sen jälkeen kun se on lähetetty varastolta.

Kuinka paljon Goodiebox maksaa?

Boxin hinta on vain 24,95 € kuukaudessa, sisältää postimaksut. Jokaisen boxin arvo on aina vähintään 75 €!

Onko Goodiebox tuotteet räätälöityjä jokaiselle tilaajalle?

Goodieboxiin liittyessä jokaisen tilaajan pyydetään täyttämään "kauneusprofiili", jossa kerrotaan omasta ihotyypistä, hiusväristä sekä iästä. Kauneusprofiilia käytetään laatikoiden sisällön mukauttamiseen mahdollisuuksien mukaan. Aina kuitenkaan räätälöityjen tuotteiden mukauttaminen ei ole mahdollista, joten siihen kannattaa varautua.

Onko jäsenyys mahdollista peruuttaa?

Tottakai! Jäsenyys ei ole koskaan sitova, joten se on mahdollista peruuttaa tai vaihtoehtoisesti laittaa tauolle koska tahansa. Lue jäsenyyden peruuttamisesta tai tauolle laittamisesta lisää Goodieboxin omilta sivuilta.