5/5

Bookbeat alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Bookbeat on tilauspalvelu, jonka avulla voit kuunnella digitaalisia äänikirjoja tai lukea e-kirjoja suoraan älypuhelimella tai tabletilla.

ILMAINEN
Tarjous
Kokeile 1 kuukausi maksutta
Tarjous on voimassa
ILMAINEN
Tarjous
Lataa BookBeat sovellus ilmaiseksi mobiililaitteelle
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Bookbeat Opiskelija-alennus
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Ei sitovaa määräaikaa!
Tarjous on voimassa
ILMAINEN
Tarjous
30 päivän ilmainen kokeilujakso uusille käyttäjille
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Alkaen 9,99 € kuukausi
Tarjous on voimassa

Vanhentuneet alekoodit ja tarjoukset

TARJOUS
Tarjous
Bookbeat tarjous 1€ kokeilu
Tarjous saattaa vielä toimia
Säästövinkki
Bookbeat tarjoaa sinulle 1 kuukauden ilmaisen kokeilujakson, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja 20 tunnin edestä sekä saat pääsyn yli 500 000 kirjaan.

Kaikki koodit ja tarjoukset on tarkistettu. Voit olla varma, että koodit ja tarjoukset oikeasti toimivat!

BookBeat yhteystiedot:

  • info@bookbeat.com
  • https://bookbeat.fi/

BookBeat sovellus:

  • Lataa Apple Storesta tai Play -kaupasta

BookBeat maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Luottokortti

Miten BookBeat kokeilujakso toimii?

BookBeat tarjoaa kaikille uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson 2 viikon ajan. Aloittaessasi ilmaisen kokeilujakson sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi BookBeatin sivujen kautta joko selaimella tai älypuhelimella sovelluksen avulla. Maksuttoman kokeilujakson aikana on mahdollista kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti. Ilmaisesta kokeilujaksosta ei veloiteta mitään. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit perua tilauksen. Tilaus tulee peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä, sillä seuraavan kuukauden veloitus tapahtuu automaattisesti.

Mitä BookBeat palvelun käyttäminen maksaa?

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä tilaus jatkuu valitsemallasi paketilla jonka olet rekisteröityessäsi ottanut. BookBeat Basic maksaa 9,99 €/kk ja sillä paketilla sinun on mahdollista lukea ja kuunella kirjoja 20 tuntia kuukaudessa. BookBeat premium maksaa 16,90 €/kk ja tällä paketilla voit kuunnella sekä lukea kirjoja rajattomasti. Halutessasi voit myös vaihtaa pakettia esimerkiksi kokeilujakson päätyttyä. Jos haluat luoda käyttäjällesi lisäprofiilin niin siitä veloitetaan kuukausimaksun lisäksi 4,90 €/kk.

Miten BookBeat perhetili toimii?

Palveluun rekisteröitymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus lisätä 4 profiilia käyttäjätilille lisähintaa vastaan. Profiileja on mahdollista luoda perheenjäsenillesi, jotka asuvat samassa osoitteessa kanssasi. Kun olet luonut perheenjäsenillesi omat profiilit, niin voitte kuunnella sekä lukea kirjoja eri laitteilla samaan aikaan. Jokaisesta lisäprofiilista veloitetaan 4,90 €/kk. Profiilien lisääminen sekä poistaminen tapahtuu kirjautumalla omalle tilille.

Voiko BookBeatin kautta kuunnella ja lukea kirjoja ilman internet-yhteyttä?

Halutessasi voit kuunnella kirjoja offline-tilassa. Offline-tilassa kuuntelu vaatii sen, että olet tallentanut sekä ladannut haluamasi kirjat laitteelle ollessasi internet-yhteydessä. Kirjojen lataaminen vaatii, että älylaitteellasi on riittävästi muistia.