5/5

Bubbleroom alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Juhlat odottavat, mutta et ole varma mitä pukea yllesi? Ei hätää, sillä Bubbleroomilta löydät täydelliset asusteet ja vaatteet joka lähtöön. Voit tutustua Bubbleroomin inspiraatio-osioon ja hakea inspiraatiota tulevasta pukeutumistyylistäsi. Bubbleroom tarjoaa nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Valikoimasta löydät satoja laatumerkkejä.

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa 79 €:lla ja saat ilmaisen toimituksen
Tarjous on voimassa
-70%
Tarjous
Bubbleroom alennusmyynti - tuotteita jopa 70% alennuksella
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa Bubbleroom uutiskirje ja saat 15% alennusta tilauksestasi
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Valmistaudu kevääseen - 20% alennus kaikista kevättakeista
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Bubbleroom Special Deal - 20% alennus housuista
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Bubbleroom tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen yli 79 euron tilauksille sekä 30 päivän palautusoikeuden. Sivuston kautta tehdyt maksut ovat turvallisia ja tilatessasi Bubbleroomin uutiskirjeen saat 15 % alennuksen.

Bubbleroom yhteystiedot:

  • 09 8566 8307
  • https://bubbleroom.fi/

Bubbleroom kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Bubbleroom maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mitkä ovat Bubbleroomin toimitustavat?

Tilattu paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimituspaikkaan yleensä 2 – 5 arkipäivän kuluessa.

Voinko seurata Bubbleroomin kautta tilaamaani tuotetta?

Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka sisältää lähetystunnuksen. Lähetystunnuksen avulla pystyy seuraamaan paketin kulkua.

Onko Bubbleroomin kautta mahdollista valita pikakuljetusta?

Bubbleroomin kautta ei ole mahdollista saada pikakuljetusta, mutta normaali toimitus tapahtuu nopeasti, viimeistään 2 – 5 arkipäivän kuluessa.

Miten palautus tehdään Bubbleroomiin?

Palautuksen tekeminen on helppoa. Tilauksen yhteydessä tulevaan palautuslomakkeeseen tulee täyttää palautettavien tuotteiden kohdalle valittu palautuskoodi. Tämän jälkeen tulee kiinnittää paketin mukana tullut palautusosoitetarra paketin päälle ja jättää paketti postiin. Palautusta tehdessä pitää muistaa palautuskuitti.

Miten kauan Bubbleroomin palautuksien käsittelyssä kestää?

Palautuksien käsittely voi viedä jopa 14 päivää. Kun tuotteet on rekisteröity, palautusvahvistus lähetetään asiakkaalle.

Miten Bubbleroomin palautetuista tuotteista saa rahat takaisin?

Kun palautetuista tuotteista tulee vahvistus, rahat palautetaan asiakkaalle samalla tavalla, kun maksu on suoritettu. Jos tilaus on maksettu maksukortilla, takaisinmaksu tapahtuu 2 – 5 pankkipäivän kuluessa. Paypal maksuissa takaisinmaksu tapahtuu omalle Paypal tilille 2 – 5 pankkipäivän kuluessa. Laskulla maksettujen tilauksien palautettava summa vähennetään laskun loppusummasta, jos asiakas on maksanut laskun, summa palautetaan laskutustilille. Oman tilin kautta maksetut tilaukset palautetaan suoraan Bubbleroom tilille.