Coolstuff alennuskoodi

Coolstuff verkkokaupasta voi ostaa erilaisia hauskoja tavaroita sekä lahjoja. Verkkokauppan valikoimaa päivitetään usein joten sieltä löytyy uusimmat sekä viileimmät tuotteet.

Coolstuff tilatuilla tuotteilla on nopea ja edullinen toimitus.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Coolstuffin uutiskirjeen tilaajille -10% alennus
Koodi
Coolstuff tarjoaa uutiskirjeen tilaajille -10% alennuksen
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Coolstuff?

Coolstuffin tavoitteena on tarjoa asiakkailleen hauskoja, hienoja sekä kekseliäimpiä tuotteita netissä, se on perustettu vuonna 1999. Yrityksen tavoitteena on lisätä jatkvuasti valikoimaansa uusia tuotteita

Mikä on Coolstuffin  toimitusaika?

Yleensä toimitukseen kuluu aikaa 3 - 4 arkipäivää. Jos tilaus tehdään arkipäivänä ennen klo 12.oo paketti lähetetään samana päivänä varastolta. Jos tilaus tehdään 12.00 jälkeen, lähetetään se seuraavana arkipäivänä.

Voiko Coolstuffin tilauksien toimitusta seurata?

Tilauksen kulkua voi seurata tilausvahvistuksesta löytyvän lähetystunnuksen avulla. Tilauksen etenemistä on mahdollista seurata myös Postin omien sivujen kautta lähetystunnuksella.

Miten tilaus palautetaan Coolstuffille?

Coolstuffilla on käytössään 90 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Palautetun tuotteen tulee olla avaamaton sekä uuden veroinen. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä Coolstuffin asiakaspalveluun.