5/5

Coolstuff alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Coolstuff verkkokaupasta voi ostaa erilaisia hauskoja tavaroita sekä lahjoja. Verkkokauppan valikoimaa päivitetään usein joten sieltä löytyy uusimmat sekä viileimmät tuotteet.

ILMAINEN
Tarjous
90 päivän ilmainen palautusoikeus
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat lyömättömiä vinkkejä
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Coolstuff tarjoaa asiakkailleen 90 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen toimituksen yli 60 € tilauksille. Tilatessasi uutiskirjeen saat ilmoituksia uusista kampanjoista sekä lahjavinkkejä.

Coolstuff yhteystiedot:

  • https://coolstuff.fi/

Coolstuff kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Coolstuff maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Pankki/Luottokortti

Mikä on Coolstuff?

Coolstuffin tavoitteena on tarjoa asiakkailleen hauskoja, hienoja sekä kekseliäimpiä tuotteita netissä, se on perustettu vuonna 1999. Yrityksen tavoitteena on lisätä jatkvuasti valikoimaansa uusia tuotteita.

Mikä on Coolstuffin toimitusaika?

Yleensä toimitukseen kuluu aikaa 3 – 4 arkipäivää. Jos tilaus tehdään arkipäivänä ennen klo 12.oo paketti lähetetään samana päivänä varastolta. Jos tilaus tehdään 12.00 jälkeen, lähetetään se seuraavana arkipäivänä.

Voiko Coolstuffin tilauksien toimitusta seurata?

Tilauksen kulkua voi seurata tilausvahvistuksesta löytyvän lähetystunnuksen avulla. Tilauksen etenemistä on mahdollista seurata myös Postin omien sivujen kautta lähetystunnuksella.

Miten tilaus palautetaan Coolstuffille?

Coolstuffilla on käytössään 90 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Palautetun tuotteen tulee olla avaamaton sekä uuden veroinen. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä Coolstuffin asiakaspalveluun.