Decanter alennuskoodit

Decanter on viinki- ja keittiötarvikkeiden erikouskauppa netissä. Kaikki mitä tarvitse ruoanlaittoon ja viininvalmistukseen löytyy Decanterilta.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Decanter alennuskoodi: kaikki yli 60 €:n tilaukset ilman toimituskuluja
Koodi
Kaikki yli 60 €:n tilaukset ilman toimituskuluja
Katso koodi
Katso koodi
0
Decanter tarjous: kaikki leivontavälineet nyt -70%
Koodi
Tilaa leivontavälineitä -70% ale hintaan.
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Mikä on Decanter?

Decanter on vuonna 1987 perustettu viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, tukkumyymälä sekä vähittäsikauppa. Yrityksen tavoitteena on edistää suomalaisten viinikulttuuria sekä gastronomiaa etsimällä parhaat tuotteet sekä tarjoamalla niitä kilpailukykyisin hinnoin asiakkailleen. Decanter pitää tärkeimpänä asiana tarjoata laadukkaita tuotteita sekä erinomaista palvelua.

Miten pitkä toimitusaika Decanter tuotteilla on?

Kun maksusuoritus on kirjautunu palvelun tilille, niin toimitusaika tapahtuu siitä seuraavat 2-4 päivää. Jos toimituksella on kiire, niin suosittelemme olemaan yhteydessä Decanterin asiakaspalvelun sähköpostiin.

Kuinka paljon Dcanterin toimitus maksaa?

Toimituksen hinta määräytyy valitsemastasi toimitustavasta. Nouto omasta Postista maksaa 6,90 €, Postin pakettiautomaatista 6,90 € ja kotiinkuljetus 16,90 €.

Decanter palautusehdot

Decanter verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaa alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita jotka ovat käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia. Palautukseen pitää liittää oma asiakasnumero, nimi, osoite, puhelinnumero sekä pankkitilinumero, johon rahojen palautus tehdään. Vaihtoehtoisesti voitte palautustilanteessa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.