Discover Cars alennuskoodit

Discover cars tarjoaa mahdollisuuden vertailla kaikki autonvuokraustarjoukset yhdellä klikkauksella. Varaukset jopa 70% edullisemmin kuin suoraan autonvuokrausfirmalta.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Discover Cars tarjoaa: yli 2 miljoonaa autonvuokraustarjousta 150 maassa
Koodi
Yli 2 000 000 auton vuokraustarjousta yli 150 maassa.
Katso koodi
Katso koodi
0
Discover Cars tarjoaa: yli 568 autonvuokraustarjousta Suomessa
Koodi
Suomessa yli 568 autonvuokraustarjousta yli 58 kaupungissa!
Katso koodi
Katso koodi
0
Discover Cars tarjous: säästä jopa 70% autonvuokrauksessa
Koodi
Vuokrasitpa autoa Suomessa tai ulkomailla voit säästää jopa 70%!
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on Discover Cars?

Discores Cars-palvelun tarkoituksena on tehdä auton vuokraamisesta helppoa sekä vaivatonta. Palvelun missio on pyrkiä varmistamaan, että asiakkaat löytävät heille sopivan vuokra-auton ja tietävät tarkalleen vuokrauksen kaikki kustannukset.

Mitkä maksutavat Discover Cars hyväksyy?

Kyseinen palvelu hyväksyy maksutavoiksi luottokortit, pankkikortit sekä PayPal. Jos maksu halutaan suorittaa ennakkoon verkossa, niin hyväksytään vain luotto- tai pankkikortti.

Sisältävätkö vuokra-autot jonkun tietyn ajokilometrimäärän?

Ajokilometrimäärä esitetään jokaisen auton kuvauksessa. Siirry palvelun verkkosivuilla kohtaan vuorkaehdot josta näet lisätietoja. Useimmissa vuokra-autoissa on rajattomat ajokilometrit. Jos Vuokraamassasi autossa on jokin tietty ajokilometrimäärä ja se ylittyy niin veloitetaan siitä ylimääräinen maksu auton palautuksen yhteydessä.

Mikä omavastuu Discover cars-palvelun autoilla on?

Omavastuu on suurin vastuumäärä, joka joudutaan korvaamaan vuokra-auton vahingoittuessa tai jos se varastetaan. Kuitenkin omavastuu vaatii sen, että olet noudattanut vuokrasopimuksen ehtoja. Jokaisella autolla on oma omavastuumärä ja sen voi tarkistaa vuokraehdoista.

Miten Discover Cars kautta vuokratut autot palautetaan?

Saamastasi kupongista näet oman autovuokraamon osoitteen. Löydät kupongin liitteenä saamastasi sähköpostista tai vaihtoehtoisesti palvelun sivuilta minun varaukseni kohdasta. Palveluntarjoajasta riippuen auto on mahdollista palauttaa vuokrauspisteeseen, lentoasemien terminaaleihin tai avaimet voidaan pyytää jättämään johonkin tiettyyn laatikkoon. Auton noutamisen yhteydessä voit kysyä lisätietoja palautusmenettelystä.