5/5

Discover Cars alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Discover cars tarjoaa mahdollisuuden vertailla kaikki autonvuokraustarjoukset yhdellä klikkauksella. Varaukset jopa 70% edullisemmin kuin suoraan autonvuokrausfirmalta.

ILMAINEN
Tarjous
Discover Cars palvelussa voit tehdä peruutuksen ilmaiseksi
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat ensimmäisenä parhaat autonvuokrastarjoukset!
Tarjous on voimassa
TARJOUS -70%
Tarjous
Discover Cars - Autonvuokraus tarjous jopa -70%
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Vuokraa auto alhaisilla kustannuksilla ilman piilotettuja maksuja
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Discover Cars tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla autonvuokraustarjouksia alhaisilla hinnoilla sekä täysin ilman piilokustannuksia. Tilaa sivuston uutiskirje ja saat uusimmat autovuokraustarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Discover Cars yhteystiedot:

  • +358 248 091 196
  • https://discovercars.com/fi

Discover Cars kuljetustavat:

  • Auto noudetaan yhteistyökumppanin toimipisteeltä
  • Voidaan toimittaa myös sopimuksen mukaan

Discover Cars maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Discover Cars?

Discores Cars-palvelun tarkoituksena on tehdä auton vuokraamisesta helppoa sekä vaivatonta. Palvelun missio on pyrkiä varmistamaan, että asiakkaat löytävät heille sopivan vuokra-auton ja tietävät tarkalleen vuokrauksen kaikki kustannukset.

Mitkä maksutavat Discover Cars hyväksyy?

Kyseinen palvelu hyväksyy maksutavoiksi luottokortit, pankkikortit sekä PayPal. Jos maksu halutaan suorittaa ennakkoon verkossa, niin hyväksytään vain luotto- tai pankkikortti.

Sisältävätkö vuokra-autot jonkun tietyn ajokilometrimäärän?

Ajokilometrimäärä esitetään jokaisen auton kuvauksessa. Siirry palvelun verkkosivuilla kohtaan vuorkaehdot josta näet lisätietoja. Useimmissa vuokra-autoissa on rajattomat ajokilometrit. Jos Vuokraamassasi autossa on jokin tietty ajokilometrimäärä ja se ylittyy niin veloitetaan siitä ylimääräinen maksu auton palautuksen yhteydessä.

Mikä omavastuu Discover cars-palvelun autoilla on?

Omavastuu on suurin vastuumäärä, joka joudutaan korvaamaan vuokra-auton vahingoittuessa tai jos se varastetaan. Kuitenkin omavastuu vaatii sen, että olet noudattanut vuokrasopimuksen ehtoja. Jokaisella autolla on oma omavastuumärä ja sen voi tarkistaa vuokraehdoista.

Miten Discover Cars kautta vuokratut autot palautetaan?

Saamastasi kupongista näet oman autovuokraamon osoitteen. Löydät kupongin liitteenä saamastasi sähköpostista tai vaihtoehtoisesti palvelun sivuilta minun varaukseni kohdasta. Palveluntarjoajasta riippuen auto on mahdollista palauttaa vuokrauspisteeseen, lentoasemien terminaaleihin tai avaimet voidaan pyytää jättämään johonkin tiettyyn laatikkoon. Auton noutamisen yhteydessä voit kysyä lisätietoja palautusmenettelystä.