Disney Kerho

Disneykerho on lasten unelmien taikamaailma, joka toimitetaan suoraan kotiovellesi. Disney tuo seikkailut, tarinat, sankarit, pahikset ja tarinat suoraan kotiisi.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Disney kerho tarjous: saat jokaisen Disney-kerho kirjapaketin mukana lelun
Koodi
Saat jokaisen Disney-kerho kirjapaketin mukana lelun
Katso koodi
Katso koodi
0
Disney kerho tarjous: tervetuliaispaketti ilmaiseksi, maksa vain postikulut 5,90€
Koodi
Pääset tutustumaan Disney kerhoon ilmaiseksi, maksa vain 5,90€ toimitus.
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Miten Disney Kerho kirjapaketin voi perua?

Voit perua kirjapaketin kirjautumalla omille sivuille ja klikkaamalla kohtaa minun jäsenyyteni. Tämän jälkeen paina aktiiviset kirjakerhot ja lue lisää, kelaa sivua alaspäin ja paina peruuta paketti.

Miten Diney Kerho jäsenyyden voi irtisanoa?

Disney Kerho jäsenyyden voi irtisanoa kirjautumalla omille sivuille. Valitse kohta minun jäsenyyteni ja siirry kohtaan aktiiviset kirjakerhot, valitse muuta. Kelaa sivua alaspäin kohtaan jäsenyyden tila ja klikkaa kohdasta lopeta jäsenyys.

Miten usein Disney Kerhon kirjoja tulee?

Kirjat saapuvat sinulle noin kerran kuussa, mutta voit myös valita pakettien saapumistiheyden. Voit valita tämän kirjautumalla kerhon omille sivuille.

Näin määrittelet Disney Kerho pakettien saapumistiheyden

Jos haluat paketteja useammin tai harvemmin niin pääset muokkaaman tätä kirjautumalla omille sivuille kohdasta minun jäsenyyteni. Tämän jälkeen siirry kohtaan aktiiviset kerhot ja valitse muuta. Kelaa sivua alaspäin kohtaan kirjapakettien saapumisten aikaväli. Paina kohtaa harvemmin tai useammin, kunnes löydät itsellesi sopivan tiheyden.