Dna alennuskoodi

Dna:n valikoimasta löydät edulliset liittymät joka lähtöön. Hanki puhelinliittymät, nettiliittymät, dna tv, tietkoneet, televisiot, pelit ja paljon muuta edullisesti alehintaan!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Dna liittymät alkaen vain 4,5 €
Koodi
Hanki itsellesi liittymä Dna:lta alkaen vain 4,5€ kuukaudessa
Lunasta tarjous
Et tarvitse koodia
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Mitä tuotteita tai palveluita DNA tarjoaa?

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa puhe-, data- ja tv-palveluita. Teleoperaattori tarjoaa asiakkailleen matkapuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, liikkuvia ja kiinteitä laajakaistapalveluita, erilaisia tietoturvapalveluita ja tv-palveluita esimerkiksi liittymistä ja kanavapaketeista. DNA:n tarjoaa myös yritykselle erilaisia viestintä- ja verkkoratkaisuja.  Lisää DNA:n tarjoamista palveluista voi lukea heidän verkkosivuiltaan.

Miksi valita DNA:n liittymä?

DNA:n 4G on nopea ja kattava huipputason liittymä. DNA:n kautta on mahdollista saada aina sopivasti edullisia vaihtoehtoja sekä edulliset hinnat.

Onko DNA:n liittymän vaihto vaikeaa?

Liittymän vaihtaminen DNA:n kautta ei ole vaikeaa, sillä sen vaihtaminen tapahtuu nykyään kokonaisuudessaan netissä nopealla tavalla. Asiakkaan tulee vertailla vaihtoehtoja liittymistä ja löydettyään itselleen sopivimman operaattorit hoitavan liittymän vaihtamisen. Uusi sim-kortti toimitetaan kotiin postitse yleensä muutaman arkipäivän kuluessa. Operaattori ilmoittaa tekstiviestitse kun uusi sim-kortti voidaan ottaa käyttöön. Tutustu Dna:n sivuilla eri liittymä vaihtoehtoihin.