Finnish Art Shop

Finnish Art Shop on verkkokauppa, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia sisustus- ja valokuvatauluja. Valikoimassa myös tehokkaat akustiikkavarustelut kaikkiin tiloihin.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Finnish Art Shop tarjous: Upeita sisustustauluja omista kuvista
Koodi
Teetä sisustustauluja omista kuvistasi.
Katso koodi
Katso koodi

Millaiset Finnish Art Shopin sopimusehdot ovat?

Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen Matkahuollon kautta kotimaahan, toimituksen Matkahuollon lähi-pakettina sekä noudon Matkahuollon pakettipisteistä. Tilattu paketti kuljetetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Jos tilauksen arvo ylittää 1000 euroa, niin tilaukset toimitetaan perille asti. Jos toimituksen haluaa perille asti, niin tilauksen lisäksi veloitetaan 29,90 euroa.

Millaiset Finnish Art Shopin toimitusajat ovat?

Finnish Art Shopin toimitusaikoihin vaikuttaa ruuhka-aika, jolloin toimituksessa voi kestää hieman kauemmin. Keskimääräiset toimitusajat ovat 1-3 arkipäivää klassinen- ja nykytaide, 2- 9 arkipäivää canvastaulut, akustiikka-canvastaulut ja akutiikkapaneelit ja 7-20 arkipäivää muut tuotteet.

Mitä maksutapoja Finnish Art Shop tarjoaa?

Verkkokauppa tarjoaa seuraavia maksutapoja: kaikki verkkopankit kuten Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Seuraavat maksukortit hyväksytään: Visa, Visa Electron, Master Card, American Express, Collector Bankin lasku/erämaksu sekä MobilePay. Halutessaan yksityishenkilöt sekä yritys voivat valita myös maksuttoman Klarna laskun 14 vuorokauden maksuajalla ja Klarna osamaksun.

Finnish Art Shop palautusoikeus

Kaikilla uniikilla taiteella eli klassisella- ja nykytaiteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ennen palautusta ota yhteyttä asiakaspalveluun, josta annetaan tarkemmat palautusohjeet. Lue lisää palautuksista Finnish Art Shopin kotivisuilta.

Onko Finnish Art Shopin tuotteilla tuoteturva?

Jos tuotteesssa ilmenee virhe tai se on rikkoutunut kuljetuksen aikana, niin Finnish Art Shop toimittaa tilalle uuden tuotteen veloituksetta. Jos tuotteessa on valmistusvirhe, niin siirry tekemään reklamaatio asiakaspalvelun kautta.