Fitnesstukku alennuskoodi

Fitnesstukku on yksi Suomen suosituimmista lisäravinneverkkokaupoista, jonka tuotteet sopivat niin perus- kuin kokeneemmallekkin treenaajalle. Fitnesstukun laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan aina lisäravinteista treenaamisessa tarvittaviin välineisiin ja asustuksiin.

Valikoimasta löydät kymmeniä urheilun huippumerkkejä kuten: Star Nutrition, Better Bodies, Casall, Gorilla Gear, SmartSupps.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
-15% proteiinipatukat, palautusjuomat ja lisäravinteet
Koodi
Osa tuotteista nyt -15% kun tilaat heti. Proteiinipatukat, palautusjuomat ja lisäravinteet alennushintaan.
Lunasta tarjous
Et tarvitse koodia
0
Tilaa viimeistään 17.12.2019 ja saat tuotteen jouluksi!
Koodi
Tilatessasi ennen annettua päivämäärää saat pakettisi perille jouluksi. Lunasta nyt heti parhaat tarjoukset joululahjaksi!
Katso tarjous
Et tarvitse koodia

Mikä Fitnesstukku on?

Fitnesstukku on Pohjoismaiden johtavin lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa. Fitnesstukku.fi tarjoaa kaiken tasoisille urheilijoille tarvitsemansa lisäravinteet, urheiluvaatteet sekä varusteet inspiroituun aktiiviseen elämäntapaan.

Onko Fitnestukulla peruutus- ja palautusoikeutta?

Fitnesstukusta tilatuilla tuotteilla on aina 14 päivän palautusoikeus, palautusaika lasketaan tuotteen vastaanottamisesta lähtien. Palautettujen tuotteiden tulee olla ehjiä.

Miten kauan Fitnesstukun toimituksessa kestää?

Yleensä paketti on perillä 3 - 5 päivän kuluessa tilauksen tekemisen jälkeen. Toimituksen kesto riippuu valitsemasta toimitustavasta.

Mitä tarkoittaa Fitnesstukun hintatakuu?

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos asiakas sattuu löytämään saman tuotteen edullisempaan hintaan jostain toisesta saman tyylisestä suomalaisesta verkkokaupasta niin Fintesstukku lupaa tarjota sen samaan hintaan ja antavat samalla Finde's feen.

Mikä on Finder's fee?

Fitnesstukku tarjoaa saman hinnan ja antaa samalla 5% lisäalennuksen hinnoistaan kiitoksena löydöstä!