5/5

House of Brandon alennuskoodit & tarjoukset (2022)

House of Brandon on Suomen suurin muodin verkkokauppa 18 – 35 vuotiaille muodista kiinnostuneille miehille ja naisille. Kuumimmat trendit ajattomilla tyyleillä. Mukana supertrendikkäitä merkkejä kuten Glamorous, Ax Paris, Girl in Mind, Urban Bliss ja paljon muuta!

ILMAINEN
Tarjous
Ilmainen vaihto!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa uutiskirje, saat 10% alennuksen
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Mid season sale alennukset jopa -70%!
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Seuraa yritystä Instagramissa ja tilaa uutiskirje, saat 10% alennuksen tilauksestasi. Verkkokaupassa nyt huimat mid season alennukset jopa -70%. Kaikilla tuotteilla on ilmainen vaihto-oikeus.

House of Brandon yhteystiedot:

  • 029 170 7100
  • https://houseofbrandon.com/

House of Brandon kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

House of Brandon maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Tuleeko House Of Brandonin kautta tilatuille tuotteille toimituskuluja?

Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99 € tilauksille, kun toimitustavaksi on valittu Matkahuolto. Postin omat toimituskulut ovat 3,95 € lähetyksen arvosta riippumatta. Jos asiakas jättää noutamatta paketin, peritään siitä 14,95 € maksu.

Miten House Of Brandonin tuotteiden palautus tehdään?

Palautuksen käsittely sekä rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 16 päivää siitä hetkestä kun palautus on saapunut varastolle. Asiakkaalla on aina 14 päivän palautusoikeus, johon ei lasketa kuljetusaikaa. Lisätiedot tuotteiden palautuksista House Of Brandonin omilta sivuilta.

Miten pitkä House Of Brandonin toimitusaika on?

Tilaukset lähetetään 1 – 3 arkipäivän kuluessa asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen. Asiakas saa sähköpostitse lähetyksen tiedot sekä lähetystunnuksen jolla on mahdollista seurata tilauksen etenemistä.

Voiko House Of Brandonin tilatut tuottet maksaa laskulla tai osamaksulla?

House Of Brandon käyttää Klarnan tuotteita, joten Klarnan tarjoamista tuotteita on mahdollista valita maksutavaksi laskun tai osamaksun.

Mitä maksuvaihtoehtoja House Of Brandonilla on?

House Of Brandonin maksuvaihtoehtoihin kuuluu useampia tapoja. Tuotteet on mahdollista maksaa Visa, Visa Debit, MasterCard sekä MasterCard korteilla, Visa Electronilla, Verkkopankin kautta omilla pankkitunnuksilla, Klarnan tarjoamana laskulla tai osamaksulla, Paypalilla sekä postiennakolla.