House of Brandon alennuskoodi

House of Brandon on Suomen suurin muodin verkkokauppa 18 – 35 vuotiaille muodista kiinnostuneille miehille ja naisille. Kuumimmat trendit ajattomilla tyyleillä. Mukana supertrendikkäitä merkkejä kuten Glamorous, Ax Paris, Girl in Mind, Urban Bliss ja paljon muuta!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
House Of Brandon tarjous: Naisten valituista takeista -25%
Koodi
Naisten valituista takeista -25%
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa rajoitetun ajan
0
House Of Brandon alennuskoodi: Seuraa sivua instagramissa ja tilaa uutiskirje, saat 15% alennusta
Koodi
Seuraa sivua instagramissa ja tilaa uutiskirje, saat 15% alennusta
Katso koodi
Katso koodi
0
House Of Brandonin naisten normaali hintaiset takit -20%
Koodi
House Of Brandonin kaikki naisten normaali hintaiset takit -20%
Katso tarjous
Katso tarjous

Tuleeko House Of Brandonin kautta tilatuille tuotteille toimituskuluja?

Toimituskulut ovat ilmaiset yli 99 € tilauksille, kun toimitustavaksi on valittu Matkahuolto. Postin omat toimituskulut ovat 3,95 € lähetyksen arvosta riippumatta. Jos asiakas jättää noutamatta paketin, peritään siitä 14,95 € maksu.

Miten House Of Brandonin tuotteiden palautus tehdään?

Palautuksen käsittely sekä rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 16 päivää siitä hetkestä kun palautus on saapunut varastolle. Asiakkaalla on aina 14 päivän palautusoikeus, johon ei lasketa kuljetusaikaa. Lisätiedot tuotteiden palautuksista House Of Brandonin omilta sivuilta.

Miten pitkä House Of Brandonin toimitusaika on?

Tilaukset lähetetään 1 - 3 arkipäivän kuluessa asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen. Asiakas saa sähköpostitse lähetyksen tiedot sekä lähetystunnuksen jolla on mahdollista seurata tilauksen etenemistä.

Voiko House Of Brandonin tilatut tuottet maksaa laskulla tai osamaksulla?

House Of Brandon käyttää Klarnan tuotteita, joten Klarnan tarjoamista tuotteita on mahdollista valita maksutavaksi laskun tai osamaksun.

Mitä maksuvaihtoehtoja House Of Brandonilla on?

House Of Brandonin maksuvaihtoehtoihin kuuluu useampia tapoja. Tuotteet on mahdollista maksaa Visa, Visa Debit, MasterCard sekä MasterCard korteilla, Visa Electronilla, Verkkopankin kautta omilla pankkitunnuksilla, Klarnan tarjoamana laskulla tai osamaksulla, Paypalilla sekä postiennakolla.