5/5

Hyvinvoinnin.fi alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Hyvinvoinnin tavaratalo on perustettu jo vuonna 2004. Vuonna 2018 teetetyn tutkimuksen mukaan Hyvinvoinnin Tavaratalo oli Suomen 5. arvostetuin kauppa. Valikoimassa on yli 400 brändiä ja jopa 6000 tuotetta. Tuotteina luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, urheiluravinteita ja painonhallintatuotteita sekä ekologisia kodin puhdistusaineita.

ILMAINEN
Tarjous
Uutiskirjeen tilaajille ilmainen toimitus!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksiin
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Olo ale kosmetiikka ja terveystuotteet -75%!
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen. Kaikkien yli 89€ arvoisiin tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus. OloALE:sta luonnonkosmetiikkaa ja terveystuotteita jopa -75%.

Hyvinvoinnin.fi yhteystiedot:

  • 010 422 9100
  • https://hyvinvoinnin.fi/

Hyvinvoinnin.fi kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Hyvinvoinnin.fi maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä Hyvinvoinnin Tavaratalo on?

Hyvinvoinnin Tavaratalo ”Hyvis” on suomalainen perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin sekä ekologisen elämäntyylin verkkokauppa joka on perustettu vuonna 2004.

Mitä Hyvinvoinnin Tavaratalon arvoihin kuuluu?

Hyvinvoinnin Tavaratalon arvoihin on olla hyvinvointia edistävä sekä tuotetarjonta on asiakkaan etuja ajatellen eettisesti ja ekologisesti valittu. Yritys välittää niin työntekijöiden kui ympäristön hyvinvoinnista. Hyvinvoinnin Tavaratalon arvoihin kuuluu tarjota asiakkailleen persoonallisia ja personoituja palveluita. Kyseinen yrotys on myös suomalainen, luotettava ja rehellinen perheyritys, joka tekee päätökset aina eettisestä ja ekologisesta näkökulmasta.

Miten kauan Hyvinvoinnin Tavaratalon tuotteiden toimituksessa kestää?

Tuotteiden toimituksen kesto riippuu asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Kuitenkin hyvikseltä ostot tapahtuu turvallisesti ja nopeasti jopa 1 – 2 päivän kuluessa.

Miten laaja tuotevalikoima Hyviksellä on?

Hyviksen tuotevalikoimasta löytyy jopa yli 400 eri brändiä ja lähes 8.000 tuotetta jotka sisätävät mm. Suomen laajimman valikoima luontaistuotteita, vitamiineja, luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, urheiluravinteita, painonhallintatuotteita sekä ekologisia vaihtoehtoja kodin puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Uutuuksia tulee lähes joka viikko!

Mitä erilaisia maksutapoja Hyvinvoinnin Tavaratalolla on?

Hyviksellä on käytössään monipuoliset maksutavat johon kuuluu suomalaisten pankkien verkkomaksut, pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, JCB), Mobiilimaksu Mobilepay sekä Paypall. Maksuvaihtoetona toimii myös Svea lasku tai Svea osamaksu.