Interflora alennuskoodit

Interflora on kukkien ainutlaatuinen verkkokauppa, josta voit tilata kukkalähetyksiä suoraan kotiovellesi. Laaja tarjonta kauniita ja eksoottisia kukkia.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Interflora tarjoaa: Kukkalähetyksiä alkaen -20%
Koodi
-20% monista kukkalähetyksistä jotka löydät verkkosivuilta
Katso koodi
Katso koodi
0
Interflora tarjous: lähetä kukkia ystävällesi alkaen vain 20€
Koodi
Interflora toimittaa kukat tilaamaasi osoitteeseen alkaen vain 20€
Katso koodi
Katso koodi

Miten tilaan Interflora kukkalähetyksen?

Interflora kukat voi lähettää kahdella tavalla, joko verkkokaupan kautta tai käymällä Interflora-kukkakaupassa. Flora-botti antaa tiedot oman paikkakunnan Interflora-kaupasta, kun klikkaa Etsin-kukkakauppaa-painiketta. Kukkalähetyksen tilaukseen tarvitaan vastaanottajan tiedot, tiedot haluamistasi kukista, sekä tilauspaikassa käyvän maksuvälineen. Interflora ei vastaanota kukkatilauksia puhelimitse. Tutustu tarkemmin tilausprosessiin verkkokaupan Tilaus & toimitus -osiosta. Kaikki tilaukset sisältävän kortin, johon saa haluamansa korttitekstin.

Onko Interflora kukkalähetyksiin mahdollista saada toimitusta?

Interfloran toimitusalue Suomessa kattaa melkein koko maan ja tämän mahdollistavat Interflora-Suomen noin 300 jäsenliikettä. Verkkokaupassa tilauslomake ilmoittaa, jos toimitus valitsemalle paikkakunnalle ei ole mahdollinen haluamanasi päivänä. Jos et ole varma asian suhteen, niin voit tiedustella toimitusta haluamallesi paikkakunnalle chat-palvelun viestibotti Floralta. Interflora ei toimita kukkalähetyksiä sunnuntaisin eikä arkipyhinä, kuitenkin toimitukset ovat mahdollisia esimerkiksi äitienpäivänä ja isänpäivänä sekä ystävänpäivänä, naistenpäivänä ja joulunaluspäivinä.

Interflora toimitusaika

Interflora ei voi taata toimitusta tiettyyn kellonaikaan, mutta toimittava kukkakauppa tekee parhaansa toimituksen järjestelemiseksi haluamaan ajankohtaan. Toiveet koskien toimitusajankohtaa voi laittaa tilauksen Erityistoiveet toimitukseen -kenttään. Esimerkiksi poikkeuksena tähän voi olla hautajaistilaukset, jotka toimitetaan siunausajankohdan mukaan. Kuitenkin hautajaistilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi arkipäivää ennen siunausta, jotta toimitus ehtii ajoissa perille.

Millaiset Interflora toimitusmaksut ovat?

Kaikkiin kukkalähetyksiin tulee toimitusmaksu kukkien hinnan lisäksi. Kotimaahan tilattuihin kukkiin tulee 11,80 euron toimitusmaksu. Ulkomaille tilatessa toimitusmaksu on 17,00 euroa. Joihinkin tiettyihin ulkomaan kohteisiin voi tulla alueellinen kuljetuslisä esimerkiksi silloin jos paikkakunnalla ei ole Interflora -kukkakauppaa. Näissä tapauksissa Interflora on sinuun erikseen yhteydessä.

Interflora kukkalahjakortti

Interflora verkkokaupasta on mahdollista tilata kukkalahjakortteja Suomeen. Toimituskulut ovat 3,80 euroa lahjakorttia/toimitusosoitetta kohden. Kaikki lahjakortit ovat voimassa kaksi vuotta. Lahjakortin valittu toimituspäivä on lahjakortin postituspäivä. Lahjakortti tulee olla tilattuna arkipäivisin klo 11 mennessä ehtiäkseen saman päivän postituksiin. Jos lahjakortti tilataan perjantaina klo 11 jälkeen, tai viikonloppuna, postitetaan se seuraavana arkipäivänä, ellei ole erikseen määrittänyt myöhäisempää postituspäivää. Kukkalahjakorttiin on mahdollista lisätä korttiteksti. Lue lisätiedot kukkalahjakortista Interflora verkkokaupasta kohdasta lahjakortti.