Lehtitukku alennuskoodit

Lehtitukku.fi tarjoaa kaikki lehdet, sarjakuvat, kirjat ja muut suosikkilehdet aina tarjoushinnoin. Tilaa lehdet suoraan verkosta.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Lehtitukku tarjous: ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin
Koodi
Tilaa nyt ja saat ilmaiset toimitukset.
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on Lehtitukku.fi?

Lehtitukku.fi liikeidea on tarjota lehtitilauksia kampanjahinnoilla. Löydät palvelusta tarjouksia ruotsalaisista, suomalaisista ja kansainvälisistä lehdistä. Lehtitukku.fi tavoitteena on tarjota suurella tarjonnalla lehtiä parhaaseen mahdolliseen hintaan ja palveluun.

Olen tilannut lehden joululahjaksi Lehtitukusta, milloin vastaanottaja saa ensimmäisen lehden?

Jos tilaus on tehty joululahjana, vastaanottaja saa lehden aina jouluaaton jälkeen. Yleensä vastaanottaja saa seuraavan julkaistun numeron, mutta joskus jopa sitä seuraavan numeron. Lue tarkemmat tiedot tilauksesta Lehtitukku.fi sivuilta.

Miten Lehtitukku.fi tilaus tehdään?

Lehtitukun kautta tilaaminen on helppoa. Aloita tilaaminen valitsemalla lehti, jonka haluat tilata, jonka jälkeen valitse "Tilaa" tai "Lahjatilaus". Tämän jälkeen sinut ohjataan seuraavalle sivulle jossa sinun tulee täyttää omat tiedot ja vahvistaa tilaus. Tilauksen jälkeen saat muutaman viikon kuluttua ensimmäisen numeron ja laskun.

Lehtitukku tilauksen peruuttaminen

Halutessasi voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä suoraan lehteä julkaisevaan kustantajaan. Etsi lehtesi listalta ja ota yhteyttä kustantajaan joka antaa sinulle lisätietoja.

Pitääko Lehtitukun kautta tehdyt lehtitilaukset maksaa heti?

Tehtyjä tilauksia ei tarvitse maksaa heti. Tilaamasi tuote maksetaan laskulla, jonka lähettää lehteä julkaiseva kustantaja suoraan kotiisi.

Milloin saan Lehtitukun ensimmäisen lehden?

Ensimmäisen numeron toimituksessa voi kestää kahdesta viikosta kymmeneen viikkoon. Voit etsiä lehtesi listalta ja ottaa suoraan yhteyttä kustantajaan kysyäksesi lisätietoja.