5/5

Lehtitukku alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Lehtitukku.fi tarjoaa kaikki lehdet, sarjakuvat, kirjat ja muut suosikkilehdet aina tarjoushinnoin. Tilaa lehdet suoraan verkosta.

ILMAINEN
Tarjous
Ilmaiset toimitukset!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Lehdet edullisesti jopa -51%
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat upeita tarjouksia
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Lehtitukku tarjoaa ilmaisen toimituksen ja suuren määrän erilaisia tarjouksia. Lehdet alennetuin hinnoin nyt jopa -51%. Tilaa uutiskirje ja olet ensimmäisenä saamassa viimeiset uutiset ja upeat tarjoukset.

Lehtitukku yhteystiedot:

  • asiakaspalvelu@lehtitukku.fi
  • https://lehtitukku.fi/

Lehtitukku kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste
  • Posti kotiinkuljetus

Lehtitukku maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Lehtitukku.fi?

Lehtitukku.fi liikeidea on tarjota lehtitilauksia kampanjahinnoilla. Löydät palvelusta tarjouksia ruotsalaisista, suomalaisista ja kansainvälisistä lehdistä. Lehtitukku.fi tavoitteena on tarjota suurella tarjonnalla lehtiä parhaaseen mahdolliseen hintaan ja palveluun.

Olen tilannut lehden joululahjaksi Lehtitukusta, milloin vastaanottaja saa ensimmäisen lehden?

Jos tilaus on tehty joululahjana, vastaanottaja saa lehden aina jouluaaton jälkeen. Yleensä vastaanottaja saa seuraavan julkaistun numeron, mutta joskus jopa sitä seuraavan numeron. Lue tarkemmat tiedot tilauksesta Lehtitukku.fi sivuilta.

Miten Lehtitukku.fi tilaus tehdään?

Lehtitukun kautta tilaaminen on helppoa. Aloita tilaaminen valitsemalla lehti, jonka haluat tilata, jonka jälkeen valitse ”Tilaa” tai ”Lahjatilaus”. Tämän jälkeen sinut ohjataan seuraavalle sivulle jossa sinun tulee täyttää omat tiedot ja vahvistaa tilaus. Tilauksen jälkeen saat muutaman viikon kuluttua ensimmäisen numeron ja laskun.

Lehtitukku tilauksen peruuttaminen

Halutessasi voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä suoraan lehteä julkaisevaan kustantajaan. Etsi lehtesi listalta ja ota yhteyttä kustantajaan joka antaa sinulle lisätietoja.

Pitääkö Lehtitukun kautta tehdyt lehtitilaukset maksaa heti?

Tehtyjä tilauksia ei tarvitse maksaa heti. Tilaamasi tuote maksetaan laskulla, jonka lähettää lehteä julkaiseva kustantaja suoraan kotiisi.

Milloin saan Lehtitukun ensimmäisen lehden?

Ensimmäisen numeron toimituksessa voi kestää kahdesta viikosta kymmeneen viikkoon. Voit etsiä lehtesi listalta ja ottaa suoraan yhteyttä kustantajaan kysyäksesi lisätietoja.