5/5

Life alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Life on suomalainen hyvinvointi- ja luontaistuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Katso laaja valikoima laadukkaita tuotteita.

ILMAINEN
Tarjous
Liity ilmaiseksi Life Clubiin ja saat etuja
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Bioteekin Super-sarja -25%!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Puhdas+ tuotteita nyt -30%
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Liity ilmaiseksi Life Clubiin ja saat huikeita kuukausittaisia etuja, jotka ovat kohdistettu pelkästään clubilaisille. Life tarjoaa asiakkailleen eksklusiivisia etuja, tarjouksia ja tapahtumia. Verkkokaupassa nyt Bioteekin Super-sarja 25 % alennuksella ja Puhdas+ tuotteita -30%. Hyödynnä verkkokaupasta löytyvät ajankohtaiset tarjoukset.

Life yhteystiedot:

  • 050 300 2770
  • https://life.fi/

Life kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste
  • Posti kotiinkuljetus

Life maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Life?

Life on luontaistuotekauppa, joka tarjoaa asiakkaille laajan sekä erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita terveyden ja hyvän olon ylläpitämiseen sekä edistämiseen. Life on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi terveys- ja hyvinvoinnin saralla toimivaksi liikeyritykseksi sekä erilaisten terveyttä edistävien tuotteiden myyjäksi. Life-ketjulla on useita kauppoja Suomessa.

Minkälaisia maksutapoja Life tarjoaa?

Life tarjoaa useita erilaisia maksutapoja, josta varmasti löytyy jokaiselle sopiva. Life verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkimaksulla jonka toteuttaa Paytrail Oyj, joka on yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verkkopankkimaksun lisäksi tuotteet voi maksaa yleisimmillä korteilla Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Verkkokaupassa on mahdollista maksaa tuotteet myös Collector laskulla tai osamaksulla. Tutustu lasku- ja osamaksuehtoihin Life verkkosivuilla.

Life toimitustavat

Life tarjoaa toimitustavoiksi Postipaketti ja pakettiautomaatti sekä Matkahuollon lähellä-pakettia, Matkahuollon kotijakelu sekä Postin kotipaketti.

Minkälaiset ovat Life-ketjun toimitusajat?

Kaikki tilaukset käsitellään yleensä tilauksesta seuraavana arkipäivänä, mutta poikkeuksia voi esiintyä. Toimitusaika on 2-3 arkipäivää ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä.

Life toimituskulut

Jos tuotteisiin valitaan perinteinen toimitus niin lisähintaa tulee 4,90 euroa ja kotiinkuljetuksiin 9,90 euroa. Yli 45,00 euron tilauksiin toimituskulut ovat 0 euroa (ei koske kotiinkuljetusta).

Life palautusoikeus

Lifen kautta tilatuilla tuotteilla on kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee olla avaamattomia sekä virheettömiä. Jos haluat peruuttaa tai palauttaa lähetyksen, muista tehdä ilmoitus Lifen asiakaspalvelun sähköpostiin.