Matkavaruste alennuskoodit

Matkavaruste on verkkokauppa reppureissaajille ja matkoista nautiskeleville seikkailunhaluisille ihmisille. Kaikki matka tarvikkeet samasta paikasta.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Matkavaruste alennuskoodi: kaikki yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja
Koodi
100 euron tilaukset ilman toimituskuluja
Katso koodi
Et tarvitse koodia
0
Matkavaruste alennuskoodi: Kotiovelle toimitus nyt postista noudettavan paketin hinnalla
Koodi
Kotiovelle toimitus noudettavan paketin hinnalla
Katso koodi
Et tarvtitse koodia
0
Matkavaruste tarjous: osa tuotteista nyt 20% edullisemmin
Koodi
Osa tuotteista nyt entistä edullisemmalla hinnalla.
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on Matkavaruste.fi?

Matkavaruste on verkkokauppa joka tarjoaa reppureissaajille, luonnosssa liikkuville sekä muuten vain aktiivisille ihmisille tarvitsemansa varusteet. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima laadukaita sekä tunnettujen merkkien varusteita matkailuun ja vapaa-aikaan.  Asiantunteva asiakaspalvelu on aina asiakkaiden apuna verkossa, puhelimitse sekä myymälöissä.

Matkavaruste.fi toimitusaika

Matkavaruste.fi toimitusaika on vaihteleva 1 - 14 päivän väliltä riippuen varastotilanteesta. Varastotuotteiden toimitusaika on yleisesti 1-4 arkipäivän sisällä. Tarkempia toimitusaikoja voi tiedustella Matkavaruste.fi asiakaspalvelusta sähköpostitse tai puhelimitse.

Mitä maksutapoja Matkavaruste.fi tarjoaa?

Matkavaruste.fi verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oy, joka toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitoksien kanssa. Voi valita maksutavaksi verkkopankin sekä korttimaksun, käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä yleisimmät debit/credit maksukortit.

Onko Matkavaruste.fi verkkokaupassa mahdollista maksaa PayPal tai MobilePay-sovelluksilla?

Kyllä on, käytössäsi on myös PayPal ja MobilePay maksuvaihtoehdot.

Matkavaruste.fi lasku ja osamaksu

Matkavaruste.fi palvelu tarjoaa mahdollisuuden maksaa Collector laskulla tai osamaksulla ostoksia jopa 5000 euroon asti. Collector laskulle on mahdollista saada korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää tai jopa 60 päivää. Lue tarkemmat tiedot sekä vaatimukset Collector laskusta ja osamaksusta Matkavaruste.fi toimitusehdot kohdasta.

Matkavaruste.fi palautusehdot

Kaikilla muilla tuotteilla paitsi uima-, ja alusasuilla sekä hygieniatuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Hygieniatuotteiksi lasketaan kaikki tuotteet joita ei käytön jälkeen voi enää myydä eteenpäin. Tuotteiden palautus on maksutonta ja palautuksen voi tehdä postin asiakaspalautuksena postin pakettiautomaattiin, lähimpään postin toimipisteeseen tai kirjelaatikkoon. Lue tarkemmat ohjeet sekä ehdot palautuksista Matkavaruste.fi sivuilta.

Onko Matkavaruste.fi tuotteilla takuuta?

Kaikilla tuotteilla takuuajat ovat tuotekohtaisia, tarkemmat takuuajat saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimitse.