Mobify alennuskoodit

Mobify on Suomen suosituin taloussovellus, joka tarjoaa asiakkailleen palkitsevan bonusjärjestelmän. Kerrytät bonusta samalla kun hoidat arkeasi kuten laskuja ja dokumenttien säilömistä.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Mobify tarjoaa: ilmainen rekisteröityminen palveluun
Koodi
Rekisteröidy Mobify -taloudenhallintasovellukseen ilmaiseksi
Katso koodi
Katso koodi
0
Mobify tarjous: ansaitse 0,3% bonusta kun maksat minkä tahansa laskusi
Koodi
Mobify palkitsee 0,3% bonuskertymällä jokaisen laskun loppusummasta.
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on Mobify?

Mobify on kuluttajille suunnattu palvelu, jonka avulla voi kätevästi hallinnoida omaa taloutta tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Mobify tarjoaa myös palkitsevan bonusjärjestelmän josta voit lukea lisää Mobifyn ominaisuudet-sivulta.

Miten Mobify-palvelu otetaan käyttöön?

Mobify-palveluun voit rekisteröityä helposti heidän verkkosivuilla sekä mobiilisovelluksessa. Rekisteröityminen onnistuu Facebookin tai sähköpostin avulla ja se vie vain muutaman minuutin.

Mitä Mobify-palvelu maksaa?

Mobify-palvelun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on maksutonta.

Miten voin maksaa laskut Mobify-palvelussa?

Mobifyn kautta laskujen maksaminen onnistuu kätevästi vahvistamalla maksut määrittämälläsi PIN-koodilla. Maksut suoritetaan oman pankkitilin kautta hyödyntämällä PSD2-rajapintoja.

Miksi Mobify-palvelusta saa bonusta ja milloin sitä saa?

Yksinkertaisuudessaan Mobify-palvelu haluaa palkita käyttäjiään ja kannustaa helpottamaan oman talouden hallintaa. Bonusta maksetaan 0,3 % jokaisesta laskun loppusummasta sekä suositellusta ja muista palvelun ominaisuuksien käytöstä. Yhdestä laskusta voi saada maksimissaan 10 euroa bonusta. Taloustilin kautta maksetuista laskuista ei bonusta kerry.

Mikä on Mobify-palvelun bonuksen miniminosto?

Mobify-palvelun miniminosto on 10 euroa ja sata bonuspistettä vastaa yhtä euroa.

Miten Mobify bonuksen voi käyttää ja miten se nostetaan?

Mobify bonuksen voi nostaa omalle pankkitilille mobiilisovelluksesta tai verkkoportaalista. Bonuksen siirrossa menee normaalisti 2-6 pankkipäivää.

Miten voin lopettaa Mobify-palvelun käyttämisen?

Omien tietojen poistaminen sekä palvelun käytön lopettaminen onnistuu ilmoittamalla siitä Mobify-palveluun sähköpostilla.

Onko Mobify-palvelun käyttäminen turvallista?

Mobifylle turvallisuus on suomalaisena yrityksenä ensi arvoisen tärkeää ja siksi kaikki liikenne palvelussa tapahtuu SSL-yhteyksiä käyttämällä.