Moi Mobiili alennuskoodi

Moi Mobiili on uudenlainen teleopreaattori jossa bitit saavat kyytiä. Rajattomat reilut ja jäätävän nopeiksi viritetyt uudet Moi liittymät ovat nyt entistä edullisempia.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Kuuden euron simmi
Koodi
2 vuotta sitten

Kuuden euron simmi!

Hanki itsellesi Suomen halvin SIM-kortti. Jäätävän nopeat liittymät.
Näytä koodi
Näytä koodi
Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili on 2016 perustettu palveluoperaattori, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille liittymiä. Moi Mobiili on tämän hetken Suomen halvin operaattori. Kyseinen yritys on DNA:n omistama.

Mikä Moi Mobiilin liittymä vaihtoehdoista kannattaa valita?

Moi Mobiilin liittymä valikoima on tehty sellaiseksi, että jokainen löytää itselleen omiin tarpeisiin sopivan. Jos liittymän valitsemisessa ilmenee ongelmia, suositeltavaa on olla yhteydessä suoraan Moi Mobiilin asiakaspalveluun.

Moi Mobiilin numeronsiirto

Moi Mobiilin kautta on mahdollista tilauksen yhteydessä ottaa joko uusi numero tai valita numeronsiirto, jolla saa vanhan numeron käyttöön. Numeronsiirron yhteydessä Moi Mobiili irtisanoo vanhan operaattorin liittymän asiakkaan puolesta. Vanhan operaattorin numeronsiirto Moille kestää yleensä 7 - 10 päivää. Tarkemmat ajankohdat siirrosta tulee asiakkaalle tesktiviestitse.

Miten paljon Moi Mobiilin liittymissä on puhetta ja tekstiviestejä?

Kaikki Moin liittymät sisältävät kotimaan puheen ja tekstiviestin hintakaton, jonka jälkeen normaalihintaiset kotimaan puheminuutit sekä tekstiviestit ovat ilmaisia. 6 € simmit sisältävät 8€ katon ja rajattomat liittymät 4 €.