5/5

Momondo alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Momondo on maailman suurin lentohakukone, josta löydät halvimmat lento- ja matkatarjoukset. Jos etsit halpoja lentoja, tiedät mihin osoitteeseen kannattaa suunnata.

ILMAINEN
Tarjous
Täysin ilmainen lentohaku
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
100 % hintojen läpinäkyvyys
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Edulliset, nopeat ja parhaat lentotarjoukset
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Momondo etsii ja vertaa reaaliaikaiset lento-, hotelli- ja autonvuokraushinnat, jotta pystyt löytämään halvimmat, nopeimmat ja parhaat matkatarjoukset. Tekemäsi haut eivät vaikuta lentojen hintoihin, riippumatta siitä miten monta hakua teet. Momondon tarjoama lentohaku on täysin ilmainen käyttää eikä se sisällä mitään piilokuluja.

Momondo yhteystiedot:

 • +4533378080
 • https://momondo.fi/

Momondo ominaisuudet:

 • Täysin ilmainen palvelu
 • Ei piilokuluja
 • Edullisimmat, nopeimmat ja parhaat lentotarjoukset

Momondo maksutavat:

 • Verkkopankki
 • Lasku
 • Osamaksu
 • Postiennakko
 • Luottokortti
 • Klarna

Mikä on Momondo?

Momondo on kansainvälinen matkahakusivusto, jonka kautta voi vertailla lentoja, hotelleja ja autonvuokraustarjouksia. Momondo ei myy lentolippuja tai tee hotellihuoneiden ja vuokra-autojen varauksia. Palvelu näyttää sinulle parhaat saatavilla olevat hinnat, joista on mahdollista valita itselleen paras vaihtoehto.

Miten Momondo toimii?

Momondon käyttäminen on maksutonta eikä palvelu lisää ylimääräisiä maksuja tai käytä evästeitä hintojen nostamiseen. Kun käytät Momondon sivuja lentojen, hotellien tai vuokra-autojen etsimiseen, niin teet haun välittömästi sadoilta matkailusivustoilta. Palvelu yhdistää kaikki nämä hakutulokset ja näyttää saatavilla olevat verkkohinnat.

Miten löydän Momondosta parhaat hinnat?

Voit käyttää Momondon haetuimmilla lentoreiteillä hintakalenteria löytääksesi halvimmat matkustuspäivät kyseisestä matkakohteesta. Kalenteri näyttää sinulle suuntaa antavat hinnat haluamillesi lennoille, jotka perustuvat sivustolla aikaisemmin tehtyihin lentohakuihin. Hintakalenterin avulla näet, että valitsemalla eri päivämäärät voit säästää rahaa. Voit lukea tästä lisää Momondon sivustolta.

Miksi Momondon kautta tehty varaus peruutettiin?

Lentoliikenteessä voi joskus tapahtua peruutuksia. Tähän tilanteeseen vaikuttaa usein esimerkiksi se, jos lentoyhtiö päättää peruuttaa lennot tai jos lentoyhtiö tai matkantarjoaja eivät pysty harvinaisimmissa tapauksissa tarjoamaan lippua luvattuun hintaan. Jos varauksesi on peruutettu, matkantarjoaja, jonka kautta lipun ostit, tarjoaa usein uutta lippua uuteen hintaa tai tarjoaa sinulle täyden hyvityksen.

Miten lopetan Momondon uutiskirjeen tilaamisen?

Momondon uutiskirjeen voi lopettaa sähköpostissa olevien linkkien kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjautua profiiliisi ja mennä yleisiin asetuksiin, josta voit poistaa itsesi viestien vastaanottajista.