Momondo alennuskoodit

Momondo on maailman suurin lentohakukone, josta löydät halvimmat lento- ja matkatarjoukset. Jos etsit halpoja lentoja tiedät mihin osoitteeseen kannattaa suunnata.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Momondo tarjoaa halvimmat majoitukset
Koodi
Halvimmat majoitukset minne tahansa Momondolta.
Lunasta tarjous
Lunasta tarjous
0
Momondo tarjous: lennot Portugaliin alkaen vain 134€
Koodi
1 vuosi sitten

Momondo tarjous: lennot Portugaliin alkaen vain 134€

134€ 271€
-51%
Varaa äkkilähdöt Portugaliin nyt vain 134€
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.
0
Momondo tarjoaa: halvimmat lennot ympäri maailman
Koodi
Momondon lentohakukone etsii halvimmat lennot aina tarjoushinnoilla.
Lunasta tarjous
Lunasta tarjous
0
Momondo tarjous: hotelli Berliinistä alkaen 20€
Koodi
Hotellit Berliinistä alkaen vain 20€.
Lunasta tarjous
Lunasta tarjous
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.
0
Momondo tarjous: Lennot Espanjaan alkaen 41€
Koodi
Halvimmat lennot Espanjaan alkaen vain 41€.
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Mikä on Momondo?

Momondo on kansainvälinen matkahakusivusto, jonka kautta voi vertailla lentoja, hotelleja ja autonvuokraustarjouksia. Momondo ei myy lentolippuja tai tee hotellihuoneiden ja vuokra-autojen varauksia. Palvelu näyttää sinulle parhaat saatavilla olevat hinnat, joista on mahdollista valita itselleen paras vaihtoehto.

Miten Momondo toimii?

Momondon käyttäminen on maksutonta eikä palvelu lisää ylimääräisiä maksuja tai käytä evästeitä hintojen nostamiseen. Kun käytät Momondon sivuja lentojen, hotellien tai vuokra-autojen etsimiseen, niin teet haun välittömästi sadoilta matkailusivustoilta. Palvelu yhdistää kaikki nämä hakutulokset ja näyttää saatavilla olevat verkkohinnat.

Miten löydän Momondosta parhaat hinnat?

Voit käyttää Momondon haetuimmilla lentoreiteillä hintakalenteria löytääksesi halvimmat matkustuspäivät kyseisestä matkakohteesa. Kalenteri näyttää sinulle suuntaa antavat hinnat haluamillesi lennoille, jotka perustuvat sivustolla aikaisemmin tehtyihin lentohakuihin. Hintakalenterin avulla näet, että valitsemalla eri päivämäärät voit säästää rahaa. Voit lukea tästä lisää Momondon sivustolta.

Miksi Momondon kautta tehty varaus peruutettiin?

Lentoliikenteessä voi joskus tapahtua peruutuksia. Tähän tilanteeseen vaikuttaa usein esimerkiksi se jos lentoyhtiö päättää peruuttaa lennot tai jos lentoyhtiö tai matkantarjoaja eivät pysty harvinaisimmissa tapauksissa tarjoamaan lippua luvattuun hintaan. Jos varauksesi on peruutettu, matkantarjoaja jonka kautta lipun ostit, tarjoaa usein uutta lippua uuteen hintaa tai tarjoaa sinulle täyden hyvityksen.

Miten lopetan Momondon uutiskirjeen tilaamisen?

Momondon uutiskirjeen voi lopettaa sähköpostissa olevien linkkien kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjautua profiiliisi ja mennä yleisiin asetuksiin josta voit poistaa itsesi viestien vastaanottajista.