5/5

Moppi alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Moppi on luotettava suomalainen kotisiivouspalvelu, joka välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia nopealla aikataululla.

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa ilmainen uutiskirje ja saat etuja
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Siivouksen hinta alkaen 34€/tunti
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Mahdollisuus säännölliseen siivoukseen
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilaa uutiskirje ja pystyt vastaanottamaan uutisten lisäksi kausittaisia etuja sekä tarjouksia. Moppi tarjoaa kerran neljässä viikossa, kerran kahdessa viikossa ja kerran viikossa tehtävää siivousta alkaen 34€/tunti.

Moppi yhteystiedot:

  • asiakaspalvelu@moppi.com
  • https://moppi.com/

Moppi palvelun toimitus:

  • Lähialueesi siivousalan ammattilainen ottaa sinuun yhteyttä

Moppi maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Moppi.com?

Moppi.com on luotettava ja suomalainen yritys, joka välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia vaivattomasti nopealla aikataululla.

Onko Moppi.com hinnoittelussa piileviä lisäkuluja?

Palvelussa maksat vain siitä mitä tilaat. Esimerkiksi jos siivoukseen kuluu sovittua vähemmän aikaa, palvelu hyvittää erotuksen selvällä rahalla. Jos taas siivoukseen kuluu arvioitua enemmän aikaa, ylimääräinen työ hyväksytetään aina asiakkaalla.

Onko Moppi-palvelun siivoojilla omat siivousvälineet mukana?

Mopin kautta toimivien yrityksien siivous sisältää ammattilaisille suunnatut siivousvälineet ja aineet, jotka siivooja tuo itse mukanaan. Lisätilauksena on mahdollista saada myös imuri. Vaihtoehtoisesti siivooja voi myös käyttää asiakkaan omia siivousvälineitä, kunhan siitä on sovittu etukäteen.

Onko mahdollista, että Moppi hakee kotitalousvähennystä puolestani?

Suomen laki on määritellyt, että kotitalousvähennys on aina henkilökohtainen, joten jokaisen tulee itse ilmoittaa siitä verottajalle. Käytännössä vähennyksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Moppi.com asiakaspalvelun aukioloajat

Moppi.com asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 – 17.00. Siivousajat vaihtelevat paikkakuntien mukaa. Varauksen voi kuitenkin tehdä koska tahansa Moppi verkkosivuston kautta.