5/5

Mulletoi alennuskoodit & tarjoukset (2022)

50plusmatch on deittisivusto aktiivisesti seuraa etsiville yli 50 vuotiaille miehille ja naisille. Löydä yhteisiä harrastuksia, chattaile näppärästi mobiilissa tai tabletissa.

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja osallistut arvontoihin
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Koodi HUHTIHUBAT -10€ yli 100€ ostoksiin
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilaa Mulletoi ilmainen uutiskirje ja osallistut mahtavaat kesäarvontaan, jossa palkintona on 119 euron arvoinen minijääkaappi ja uutiskirjeen tilaaja saa myös 5 euron alennuskupongin Mulletoi.com verkkokauppaan. Verkkokaupasta saat 10 euron alennuksen yli 100 euron ostoksiin koodilla HUHTIHUBAT.

Mulletoi yhteystiedot:

  • 075 328 5103
  • https://mulletoi.com/

Mulletoi kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste
  • Posti kotiinkuljetus

Mulletoi maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Mulletoi.com?

Mulletoi.com on verkkokauppa, joka keskittyy tarjoamaan hauskoja ja kekseliäitä lahjatavaroita, se on perustettu vuonna 2004. Verkkokauppa pyrkii tarjoamaan asiakkailleen nopean toimituksen ja palvelun sekä laajan tuotevalikoiman.

Lisätäänkö Mulletoi.com tuotteiden hintaa posti- tai käsittelymaksuja?

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimitusmaksu 5,90 euroa tai jokin muu valitsemasi toimitustavan hinta, ellei ostokset ylitä 50 euroa, jolloin palvelu tarjoaa sinulle toimituksen yleisellä toimitustavalla. Mulletoi.com toimittaa tällä hetkellä ainoastaan Suomen sisällä (ei Ahvenanmaa).

Voinko peruuttaa Mulletoi tilaukseni tai palauttaa tuotteita?

Mikäli olet jo tehnyt tilauksen, mutta et ole vielä saanut tuotetta, ota välittömästi yhteyttä Mulletoi.com asiakaspalveluun sähköpostitse. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen mikä on jo vastaanotettu, tarkista palautusoikeus sekä ohjeet kohdasta tilausehdot tai tilauksen yhteydessä toimitetusta tilausvahvistuksesta.

Onko Mulletoi verkkokaupassa turvallista maksaa luottokortilla?

Mulletoi.com verkkokaupassa on turvallista maksaa kortilla, kaikki maksuyhteydet ovat salattu ulkopuolisilta.

Miten nopeasti Mulletoi.com tuotteet toimitetaan?

Kaikki tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti SmartPostiin tai postiin parissa päivässä. Varastosta löytyvät tuotteet, jotka tilataan verkkokaupasta, lähetetään postissa samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos tilattua tuotetta ei löydy varastosta tai toimitusaika on muista syistä pidempi, ilmoitetaan siitä aina kyseisen tuotteen esittelysivuilla.

Onko Mulletoi.com tuotteilla palautusoikeutta?

Kaikilla tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Muista tarkistaa palautusehdot kohdasta tilausehdot. Kaikki ehdot ja ohjeet palautuksiin liittyen löytyvät myös tilausvahvistuksesta, jonka saat tilauksen yhteydessä.

Mulletoi.com tuotteiden takuu

Kaikilla Mulletoi.comin tuotteilla on vähintään vuoden takuu. Jos takuu on tätä pidempi, on se ilmoitettu tuotetiedoissa. Mikäli tuotteessa on takuu, on se kirjattu esittelysivulle. Jos tuotteessa ilmenee valmistusvirhe, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi ohjeet takuuasiaan.