5/5

Nettikulta alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Nettikulta ostaa kultaa ja hopeaa suoraan verkossa. Tilaa vakuutettu turvapaketti, jolla muutat kultasi rahaksi tuota pikaa. Hintatakuulla aina parhaat hinnat jalometalleistasi.

ILMAINEN
Tarjous
Turvapaketin tilaus- ja lähetyskulut 0€
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Nettikullan hintatakuu - tarkista päivän hinta
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
10€ S-Ryhmän lahjakortti bonuksena
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Myy kultakorujasi Nettikullan kautta ja saat turvapaketi tilaus- ja lähetyskulus 0€. Palvelun tarjoama hintatakuu vamistaa parhaan hinnan, tarkista päivän hinta. Huhtikuun etuna saat 10 € S-Ryhmän lahjakortti bonuksena.

Nettikulta yhteystiedot:

  • 044 9877 049
  • https://nettikulta.fi/

Nettikulta kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste
  • Posti kotiinkuljetus
  • vakuutettu kuori

Nettikulta maksutavat:

  • Rahat maksetaan heti kun Nettikulta on vastaanottanut kirjeesi ja arvioinut kullan tai hopean. Rahat jopa saman päivän aikana.

Mikä on Nettikulta?

Nettikulta ostaa kultaa ja hopeaa myös kiertävissä ostopisteissä kattavasti koko Suomessa. Palvelun voi myös kutsua omalle paikkakunnalle.

Onko kullan lähettäminen turvallista postissa Nettikulta.fi palveluun?

Kullan lähettäminen Nettikulta.fi palveluun on turvallista. Nettikulta käyttää asiakkaiden palautuslähetyksiin Postin vakuutettuja postipaketteja. Kaikki lähetykset on vakuutettu 5000 euroon asti eikä yrityksen voimassaoloaikana yksikään turvapaketti ole hävinnyt matkalla. Postivakuutetun lähetyksen postikulut maksaa aina Nettikulta, eli asiakkaalle ei aiheudu kuluja paketin lähettämisestä.

Milloin Nettikulta.fi maksaa rahat tililleni?

Palvelu maksaa rahat pankkitilille samana päivänä kun he ovat vastaanottaneet sekä arvioineet postin kautta lähetyt esineet. Lue lisätiedot Nettikulta.fi verkkosivuilta.