5/5

Ninja alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Ninja on verkkokauppa joka sopii erityisesti koruista ja asusteista kiinnostuneille naisille. Tuhansia tuotteita ja laatumerkkejä edulliseen hintaan.

ILMAINEN
Tarjous
Ilmainen toimitus yli 19€ tilauksiin!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Anna ystävälle lahjaksi Ninja korulahjakortti
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat 10% alennuksen
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Ninja tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 19 euron ostoksiin. Verkkokaupassa on myös Outlet osio, jossa edullisia tuotteita alkaen 0,10 €. Tilaa Ninjan ilmainen uutiskirje ja saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi sekä vastaanotat ensitilaajan edut.

Ninja yhteystiedot:

  • 0103272700
  • https://ninja.fi/

Ninja kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste
  • Posti kotiinkuljetus

Ninja maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Ninja.fi?

Ninja.fi on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut tarjoamaan koruja ja asusteita. Verkkokauppa on perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1981. Ninjan valikoimaan kuuluu kaula- ja korvakorut, sormukset, hiuskorut- ja pannat, lävistyskorut sekä hius- ja pukukukat. Verkkokauppa tarjoaa koruja ja asusteita naisille ja miehille sekä tytöille ja pojille.

Mitä maksutapoja Ninja.fi verkkokauppa tarjoaa?

Ninja.fi verkkokaupassa on mahdollista maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupan maksujärjestelmästä vastaa Paytrail Oy ja kaikki maksut ovat turvallisia sekä suojattuja. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla pankeilla: Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbank, Nooa Osuuspankki, Säästöpankki, Halndelsbanken, OmaSäästöpankki. Pankki- ja luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express. Mobiilimaksut: MobilePay ja Siirto. Laskuvaihtoehdot: Collector.

Ninja tuotteiden vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, ota yhteyttä Ninjan asiakaspalveluun sähköpostitse vaihdosta.

Ninja tuotteiden palautus

Ennen palautuksen tekemistä ole yhteydessä asiakaspalvelun sähköpostiin, saat sieltä tarkemmat palautusohjeet. Palvelu ei vastaanota postiennakolla palautettuja lähetyksiä, sillä palautusehdot koskevat vain verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia. Kun palautus on saapunut, Ninja käsittelee sen 2 – 4  arkipäivän kuluessa. Jos palautusehdot mietityttävät, ota yhteyttä Ninjan asiakaspalveluun.

Onko Ninjan tuotteiden hinnat samat verkkokaupassa ja myymälöissä?

Tuotteiden normaalihinnat ovat aina samat kaikissa Ninjan myymälöissä ja verkkokaupassa. Tarjoukset vaihtelevat myymälöittäin.