Nopeet alennuskoodit

Nopeet on maailman nopein ja legendaarisin aurinkolasi- ja vaatebrändi joka löytyy vaikuttajilta ympäri maailman. Hanki sinäkin Nopeet!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Nopeet tarjous: suosituimmat lasit nyt vain 5,90€ toimitusmaksulla
Koodi
Toimitusmaksu vain 5,90€
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on nopeet.fi

Nopeet on 2015 perustettu turkulainen yritys, joka tarjoaa muodin edelläkävijänä trendikkäitä sekä tyylikkäitä aurinkolaseja. Kyseinen yritys toimii pääasiassa verkkokaupan sekä sosiaalisen median kanavissa. Yrityksellä ei ole erillistä kivijalkamyymälää.

Mitä nopeet.fi tarjoaa?

Nopeiden päätuotteena toimii erilaiset aurinkolasit, joiden esikuvana on kansainväliset aurinkolasitrendit. Kaikki verkkokaupan lasit ovat futuristisia, vauhdikkaita, sporttisia sekä tyylikkäitä. Useimpia lasimalleja on mahdollista saada useissa erilaisissa väreissä.

Nopeet.fi toimitusaika

Nopeet.fi lähettää arkisin ennen klo 15 tilatut tuotteet saman päivän aikana. Jos tilauksen tekee viikonloppuna, lähetetään se seuraavana maanantaina. Nopeet.fi on yhteydessä asiakkaisiin jos jostain syystä tilauksen toimitusaika pitkittyy.

Mitä toimitustapoja nopeet tarjoaa?

Nopeet.fi tarjoaa Matkahuollon toimitustapaa, jossa nouto tapahtuu asiakkaan valitsemasta toimipisteestä tai kaupasta. Matkahuollon toimituksesta veloitetaan tuotteen lisäksi 5,90 euroa. Tämän lisäksi voi toimitustavaksi valita noutavansa tilatun tuotteen valitsemasta Postin toimipisteestä, lähikaupasta tai pakettiautomaatista. Tilauksen lisäksi toimituskuluihin lisätään 5,90 euroa. Nopeet.fi lähettää asiakkailleen tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen, jonka avulla voi näppärästi seurata tilauksen etenemistä.