Nordicfeel alennuskoodi

Nordicfeel on verkkokauppa joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia kauneustuotteita helposti netissä. Verkkokaupalla on suuret valikoimat, edullisimmat hinnat sekä luotettava palvelu.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Nordicfeel pääsiäisalennus jopa -60%
Koodi
9 kuukautta sitten

Nordicfeel pääsiäisalennus jopa -60%

-60%
Nordicfeel tarjoaa pääsiäisalennuksen jopa -60%
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Nordicfeel?

Nordicfeel tunnetaan yhtenä pohjoismaiden suurimpana kauneudenhoitotuotteita myyvänä verkkokauppana. Nordicfeel on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2011 ja siitä asti he ovat pyrkineet tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman kauneustuotteita edullisesti sekä luotettavasti.

Millaiset Nordicfeelin toimitusajat ovat?

Arkipäivisin pyrimme lähettämään paketin samana päivänä. Jos tilaus on tehty myöhempänä ajankohtana, niin tilaukset pyritään pakkaamaan ja lähettämään seuraavana päivänä. Postin kautta lähetetyissä paketeissa toimitusaika on noin 2 - 6 arkipäivää ja Budbee-kotiinkuljetuksissa toimitukseen kuluu aikaa noin 2 - 4 arkipäivää. Budbee-kotiinkuljetus toimii tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla.

Nordicfeel maksaminen

Nordicfeel maksuvaihtoehdot tarjoaa Qliro, joka on helppokäyttöinen, nopea sekä selkeä. Qliro mahdollistaa ostosten tekemisen seuraavilla maksuvaihtoehdoilla: Lasku (0€), korttimaksu, verkkopankkimaksu ja Qliro-tili. Lisätietoja Nordicfeel maksuvaihtoehdoista löytyy heidän kotisivuiltaan.

Nordicfeel peruutusoikeus

Ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lähtien. Peruuttamisoikeus ei koske hygieniatuotteita.