NordVPN

NordVPN on pohjoismaiden johtava VPN-palvelu, joka tarjoaa uskomattoman nopeuden suojattuihin yhteyksiin. Vahva salaus ja nopeat yhteydet ovat se mitä VPN:nältä kaipaat. Toimii myös Netflixin kanssa.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
NordVPN tarjous: kokeile VPN:nää ilmaiseksi 30 vuorokautta
Koodi
Ilmainen 30 vuorokauden kokeilu.
Katso koodi
Katso koodi
0
NordVPN tarjous: alennusmyynti kolmen vuoden tilaus -70%
Koodi
7 kuukautta sitten

NordVPN tarjous: alennusmyynti kolmen vuoden tilaus -70%

3,11€ / kk 10,64€ / kk
-71%
Kolmen vuoden tilaus 1 vuoden hinnalla!
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Mikä on NordVPN?

NordVPN on syntynyt vuonna 2012 ja se tarjoaa virtuaalisia yksityisverkkoja (VPN-palveluita) yksityishenkilöille. Tähän palveluun kuuluu tietokoneohjelmat sekä mobiilisovellukset.

Mitä maksutapoja NordVPN hyväksyy?

NordVPN palvelussa voit maksaa luottokortilla, kryptovaluutalla, PayPalilla, AmazonPaylla, Sofortilla, prepaid-kortilla ja monilla muilla maksutavoilla. Maksu on mahdollista suorittaa myös iTunesin tai Google Payn kautta.

Säilyttääkö NordVPN käyttäjien tilitiedot?

NordVPN ei tallenna kaikki tietoja palvelun käyttäjistä. NordVPN säilyttää kuitenkin käyttäjän sähköpostiosoitteen jonka kautta lähetetään palvelun uusimmat uutiset sekä unohtuneet salasana linkki. Myös käyttäjänimi säilytetään VPN-yhteyden muodotamiseksi sekä maksutiedoista tahatuman tai tilauksen tunnuksen siltä osin jos käyttäjä saa esimerkiksi hyvityksen. NordVPN poistaa kaikki käyttäjän tiedot samalla jos koko tili poistetaan, jos haluat poistaa tilin ota yheyttä palvelun asiakastukitiimiin.