5/5

NordVPN alennuskoodit & tarjoukset (2022)

NordVPN on pohjoismaiden johtava VPN-palvelu, joka tarjoaa uskomattoman nopeuden suojattuihin yhteyksiin. Vahva salaus ja nopeat yhteydet ovat se mitä VPN:nältä kaipaat. Toimii myös Netflixin kanssa.

ILMAINEN
Tarjous
30 päivän rahat takaisin -takuu
Tarjous on voimassa
-60%
ALENNUS
Tarjous
Hanki nyt NordVPN -60% alennuksella
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Suojattu verkkoidentiteetti alk. 3,15€/kk
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Testaa NordVPN-palvelua riskittömästi - 30 päivän rahat takaisin -takuu! Estä seuranta sekä haittaohjelmat ja hanki NordVPN nyt 60% alennuksella. Palvelun tarjoama suojattu verkkoidentiteetti alkaen 3,15€ kuukausihinnalla.

NordVPN yhteystiedot:

  • Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ota yhteyttä -lomakkeella
  • https://50plusmatch.fi/

NordVPN yhteensopivuus:

  • IOS, Android, Linux, Ubuntu.. – kaikki laitteet ja käyttöjärjestelmät

NordVPN maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on NordVPN?

NordVPN on syntynyt vuonna 2012 ja se tarjoaa virtuaalisia yksityisverkkoja (VPN-palveluita) yksityishenkilöille. Tähän palveluun kuuluu tietokoneohjelmat sekä mobiilisovellukset.

Mitä maksutapoja NordVPN hyväksyy?

NordVPN palvelussa voit maksaa luottokortilla, kryptovaluutalla, PayPalilla, AmazonPaylla, Sofortilla, prepaid-kortilla ja monilla muilla maksutavoilla. Maksu on mahdollista suorittaa myös iTunesin tai Google Payn kautta.

Säilyttääkö NordVPN käyttäjien tilitiedot?

NordVPN ei tallenna kaikki tietoja palvelun käyttäjistä. NordVPN säilyttää kuitenkin käyttäjän sähköpostiosoitteen, jonka kautta lähetetään palvelun uusimmat uutiset sekä unohtuneet salasana linkki. Myös käyttäjänimi säilytetään VPN-yhteyden muodostamiseksi sekä maksutiedoista tapahtuman tai tilauksen tunnuksen siltä osin, jos käyttäjä saa esimerkiksi hyvityksen. NordVPN poistaa kaikki käyttäjän tiedot samalla, jos koko tili poistetaan, jos haluat poistaa tilin ota yhteyttä palvelun asiakastukitiimiin.