5/5

Offerilla alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Offerilla on omistautunut diilien ja tarjousten pariin, jotka pystyvät tarjoamaan mielenkiintoa ja rikastuttavia kokemuksia elämääsi. Voit kokea joka päivä jotain uutta, merkittävän edulliseen hintaan!

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat 15% lisäalennuksen
Tarjous on voimassa
-65%
ALENNUS
Tarjous
Hammasimplantit nyt -65%
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Kuntoilulaite ylävartalolle 57 % alennuksella
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilaa Offerilla uutiskirje ja hyödynnä saamasi 15% lisäalennus ensimmäisestä ostoksestasi sekä samalla osallistut 500€ arvontaan. Hammasimplantit nyt 65 % alennuksella pääkaupunkiseudulta. Verkkokaupassa nyt tarjouksessa kuntoilulaite ylävartalolle 57% alennuksella.

Offerilla yhteystiedot:

  • 09 4241 4113
  • https://offerilla.com/

Offerilla kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Offerilla maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Offerilla?

Offerilla tunnetaan yhtenä Suomen suurimpana tarjousten markkinapaikkana. Palvelu tarjoaa asiakkaille lahjakorttien oston edulliseen hintaan oman alueen palveluista. Palveluihin kuuluu esimerkiksi ravintolat, autokorjaamot, kauneushoitolat, hammaslääkärit, kodinhoito, optikko sekä muut tärkeät palvelut niin juhlissa kuin arjessakin. Lahjakorttien lisäksi Offerilla palvelusta on mahdollista ostaa elämää piristäviä tuotteita sekä matkoja. Palvelut ovat edulliseen hintaan jopa 50 – 90 % alennuksilla.

Miten Offerilla lahjakortin voi lunastaa?

Oman valitun ja ostetun lahjakortin tiedoista näkee ehdot sen lunastamiseen. Lunastuksessa kannattaa ottaa huomioon lahjakortin voimassaoloaika ja että palvelun varaaminen tapahtuu ajoissa. Oman ostetun lahjakortin tiedoista löytyy koodi, jolla tarjouksen pystyy lunastamaan kyseisestä yrityksestä. Lahjakortti on mahdollista tulostaa tai näyttää tarjous sähköisesti sitä lunastaessa.

Onko Offerilla lahjakortti henkilökohtainen?

Offerilla lahjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten kuka tahansa voi hyödyntää sen. Mikä olisikaan parempi idea kuin Offerilla lahjakortti ystävän piristämiseksi tai lahjaksi.

Milloin ostetun tuotteen saa käyttöön?

Jokaisella palvelulla tai tuotteella on oma toimitusaika, joten on suositeltavaa tarkistaa toimitusaika tilausvahvistuksesta.