omalaina alennuskoodi
5/5

Omalaina alennuskoodi 2023

Voimassa olevat Omalaina alennuskoodit & tarjoukset – tammikuu 2023

ILMAINEN
Tarjous
Lainojen yhdistäminen jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Vertailemalla lainat ja rahoitusvaihtoehdot varmistat maksavasi aina edullisimmasta mahdollisesta lainasta. Säästöä voi kertyä jopa tuhansia euroja.

Lisää tietoa Omalaina

Omalaina on suomalainen lainavertailupalvelu, jonka avulla voit vertailla palvelun kautta yhteistyötä tekevien pankkien tarjoamia lainoja ja tehdä lainahakemuksen, joka kilpailutetaan automaattisesti. Omalainan kautta voit hakea 100 – 60 000 euroa vakuudetonta lainaa ja saada rahoituksellesi jopa 20 vuotta maksuaikaa.

Jos rahoituksella on kiire tai tarvitset muuten vain akuuttia hätärahoitusta, Omalaina pikavippi on sopiva ratkaisu.

Täytä hakemus jo tänään ja katso millä ehdoilla sinulle tarjotaan lainaa – muista käyttää Omalaina alennuskoodi!

Tuliko yllättäviä kustannuksia? Omalaina auttaa!

Maailman talous vaihtelee ja sen mukana tulevat ongelmat heijastuvat usein ensimmäiseksi yksittäisten kuluttajien kukkaroihin. Tästä syystä monia pakollisia menoja on vaikea arvioida etukäteen. Jos tarvitset lainaa sähköön, auton korjaamiseen, kodin remontointiin, lomamatkaan tai muuten vain ostoksiin, Omalainan kulutusluotto on hyvä ja edullinen vaihtoehto.

Omalainalta on mahdollista hakea pikalainoja nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia, monesti rahat maksetaan tilillesi jo samana päivänä lainahakemuksen täyttämisestä.

Omalainan pikalainat sopivat erinomaisesti esimerkiksi:

  • Arjen yllättäviin kuluihin
  • Remonttiin
  • Lomamatkaan
  • Autoon

Omalaina yritykselle, aloita tai kehitä yritystoimintaa

Omalaina yrityslaina sopii hyvin henkilöille, jotka tarvitsevat edullista rahoitusta yrityksen perustamiseen, kasvattamiseen / kehittämiseen tai akuutin kassavajeen paikkaamiseen. Omalainan kautta voit hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia jopa 8 miljoonan euron edestä.

Omalaina vertailee yhteistyökumppaneiden tarjoamia yrityslainoja jolloin sinun on helppo valita niistä parhaiten sopiva laina. Omalainan yrityslainapuolen yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa:

  • Certum
  • Fundu
  • Resurs Bank
  • Yrityslaina247
  • Capitalbox

Omalaina: lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen

Lainahakemuksen täyttäminen Omalainan verkkosivuilla on nopeaa eikä hikikarpaloita tarvita. Valitse vain tarvitsemasi lainasumma sekä laina-aika ja täytä hakulomakkeeseen tarvittavat yhteystiedot. Tarkista ennen lainahakemuksen lähettämistä Omalaina korko ja muut mahdolliset lainakohtaiset lisämaksut, jos sellaisia on.

Lähetä lainahakemus ja jää odottelemaan tarjousten saapumista sähköpostiisi.

Omalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen suomen kansalainen, jolla on suomalainen henkilötunnus ja suomalainen pankkitili.

Jos tarvitset apua palvelun käyttämisessä tai sinulla on muuta kysyttävää, Omalaina.fi asiakaspalvelu auttaa sinua puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Kopioi Omalaina alennuskoodi ja täytä lainahakemus suoraan netissä

Omalaina on suomalainen lainapalvelu, joka vertailee lainat puolestasi jopa 60 000 euroon asti. Ota talteen Omalaina alekoodi ja täytä lainahakemus jo tänään!

Virallinen verkkosivu

https://www.omalaina.fi/

Vanhentuneet Omalaina alennuskoodit ja tarjoukset

Emme löytäneet vanhentuneita alennuskoodeja.