5/5

Puhelinfix alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Puhelinfix verkkokaupasta löydät kaikki varaosat, suojakuoret ja -kotelot kaikille kännykkämerkeille. Laaja tuotevalikoima ja kilpailukykyinen hinta on Puhelinfix.fi palvelun valtti.

ILMAINEN
Tarjous
Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksille
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Varaston tyhjennys, kaikki tuotteet -20%!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Laadukkaat suojakalvot alkaen 11 euroa
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilatessasi Puhelinfix sivustolta saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 20 euron tilauksiin. Verkkokaupassa on nyt käynnissä varastontyhjennys, jossa kaikki tuotteet ovat -20% alessa.

Puhelinfix yhteystiedot:

  • +358 40 166 0702
  • https://puhelinfix.fi/

Puhelinfix kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Puhelinfix maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Puhelinfix?

Puhelinfix tarjoaa kaikki tarvittavat tuotteet puhelimeen edullisesti. Puhelinfix tuotteet suojaavat mobiililaitteet vaurioilta sekä yritys tarjoaa verkkokaupassa laajan valikoiman puhelimen ylläpitoa varten tarvittavia tuotteita. Verkkokaupasta on mahdollista saada edulliseen hintaan myös kaikki vaihdettavat varaosat sekä monipuolisen ja kätevän työkalusarjan. Työkalusarjan avulla huolto on mahdollista tehdä omatoimisesti.

Millainen toimitusaika Puhelinfix tuotteilla on?

Puhelinfixin kautta tehdyissä tilauksissa toimitusaika on normaalisti 1 – 3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamispäivästä.

Onko Puhelinfixin tuotteilla palautusoikeutta?

Puhelinfixin kautta tehdyillä tilauksilla asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikelpoisia sekä alkuperäispakkauksessa olevia.

Millaiset maksutavat Puhelinfixillä on?

Puhelinfixillä maksutavat tarjoavat Paytrail, joten tilatut tuotteet on mahdollista maksaa verkkopankin kautta omalla pankilla, laskulla, osamaksulla, postiennakolla sekä luottokortilla.

Onko Puhelinfixin kautta tilatuilla tuotteilla takuuta?

Myyjän tehtävänä on sitoutua antamaan luvattu takuu, joten mikäli tuotteissa ilmenee vika, pitää asiakkaan ottaa yhteyttä myyjään välittömästi. Jos tuotteita on käytetty virheellisesti, myyjä ei ota vastuuta siitä. Jokaiseen varaosiin myönnetään 1 vuoden takuu, takuu ei kuitenkaan korvaa mekaanisia vaurioita esimerkiksi puhelimen tippumisesta aiheutuvia vikoja.