Puhelinfix.fi alennuskoodi

Puhelinfix verkkokaupasta löydät kaikki varaosat, suojakuoret ja -kotelot kaikille kännykkämerkeille. Laaja tuotevalikoima ja kilpailukykyinen hinta on Puhelinfix.fi palvelun valtti.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Puhelinfix tarjoaa nyt myös CE:n hyväksymiä KN95, joka vastaa FFP2 ja N95 hengityssuojaimia, suodattavat 95% epäpuhtauksista
Koodi
Verkkokaupan valikoima on laajentunut ja Puhelinfix tarjoaa nyt myös CE:n hyväksymiä KN95, joka vastaa FFP2 ja N95 hengityssuojaimia, suodattavat 95% epäpuhtauksista.
Katso tarjous
Katso tarjous
0
Verkkokaupan hintakarnevaalit jopa -30%
Koodi
Verkkokaupan hintakarnevaaleissa tuotteita alennetuin hinnoin jopa -30%
Lunasta tarjous
Lunasta tarjous
Voimassa vain rajoitetun ajan.
0
Tällä koodilla -10% ostoksista
Koodi
2 vuotta sitten Vanhentuneet

VanhentuneetTällä koodilla -10% ostoksista

-10%
Käyttämällä tämän koodi kassalla saat -10% ostoskorisi arvosta.
Voimassa vain rajoitetun ajan.

Mikä on Puhelinfix?

Puhelinfix tarjoaa kaikki tarvittavat tuotteet puhelimeen edullisesti. Puhelinfix tuotteet suojaavat mobiililaitteet vaurioilta sekä yritys tarjoaa verkkokaupassa laajan valikoiman puhelimen ylläpitoa varten tarvittavia tuotteita. Verkkokaupasta on mahdollista saada edulliseen hintaan myös kaikki vaihdettavat varaosat sekä monipuolisen ja kätevän työkalusarjan. Työkalusarjan avulla huolto on mahdollista tehdä omatoimisesti.

Millainen toimitusaika Puhelinfix tuotteilla on?

Puhelinfixin kautta tehdyissä tilauksissa toimitusaika on normaalisti 1 - 3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamispäivästä.

Onko Puhelinfixin tuotteilla palautusoikeutta?

Puhelinfixin kautta tehdyillä tilauksilla asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikelposia sekä alkuperäispakkauksessa olevia.

Millaiset maksutavat Puhelinfixillä on?

Puhelinfixillä maksutavat tarjoavat Paytrail, joten tilatut tuotteet on mahdollista maksaa verkkopankin kautta omalla pankilla, laskulla, osamaksulla, postiennakolla sekä luottokortilla.

Onko Puhelinfixin kautta tilatuilla tuotteilla takuuta?

Myyjän tehtävänä on sitoutua antamaan luvattu takuu, joten mikäli tuotteissa ilmenee vika, pitää asiakkaan ottaa yhteyttä myyjään välittömästi. Jos tuotteita on käytetty virheellisesti, myyjä ei ota vastuuta siitä. Jokaiseen varaosiin myönnetään 1 vuoden takuu, takuu ei kuitenkaan korvaa mekaanisia vaurioita esimerkiksi puhelimen tippumisesta aiheutuvia vikoja.