Puhti alennuskoodi

Puhti auttaa sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa. Puhti terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää jaksamista. Kokeile itse!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Puhti tarjous: Laaja Puhti-terveystarkastus Naisille nyt 139€
Koodi
Laaja Puhti-Terveystarkastus paketti naisille nyt vain 139€!
Katso koodi
Katso koodi
0
Puhti tarjous: Raudanpuutteen mittaaminen vain 49€
Koodi
Mittaa onko sinulla raudanpuutetta. Nyt vain 49€.
Katso koodi
Katso koodi
0
Puhti laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä
Koodi
Puhti tarjoaa laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Puhti?

Puhti eli viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy on suomalainen yritys, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkailleen parasta palvelua hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Kun Puhti yritys perustettiin niin ajatuksena oli edistää suomalaisten hyvinvointia sekä tuoda asiakkaille helposti saatavilla oleva seuranta omasta terveydestä. Puhti palvelun suunnittelemisen takana on ollut mukana useampia kokeneita lääkäreitä.

Testien ottaminen Puhti palvelun kautta

Puhti palvelun näytteentotot tapahtuu Synlab toimipisteissä, joita on yli 20 eri paikkakunnalla. Testin ostaminen tapahtuu helposti Puhti verkkokaupasta, jonka jälkeen voi tehdä ajanvarauksen haluamaansa toimipisteeseen verkkosivuilla. Tarkemmat sijainnit sekä paikkakunnat on suositeltavaa tarkista palvelun omilta verkkosivuilta.

Mitä Puhti testipaketit sisältävät?

Testipaketit sisältävät kattavat sekä tarkkaan valitut testit eri kohderyhmille. Puhti tarkastus antaa kattavan kuvan oman elimistön voinnista. Lisätietoja eri testipaketeista löytyy Puhdin verkkosivuilta.

Sisältyykö tilauksen hintaan kaikki?

Jos tilaukset ovat pienempiä, 30 euron tai alle niin verkkokaupassa kassalla laskun loppusummaan lisätään 10 euron näytteenottomaksu.