5/5

Puhti alennuskoodit & tarjoukset Syyskuu (2022)

Puhti auttaa sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa. Puhti terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää jaksamista. Kokeile itse!

Säästövinkki
Puhti on helppokäyttöinen hyvinvointipalvelu, jonka avulla voit selvittää verikokeilla miltä omat arvosi näyttävät. Näytteenotto Mehiläisissä ympäri suomen.

Puhti yhteystiedot:

  • 050 541 6337
  • https://puhti.fi/

Puhti maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Puhti?

Puhti eli viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy on suomalainen yritys, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkailleen parasta palvelua hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. 

Kun Puhti yritys perustettiin, ajatuksena oli edistää suomalaisten hyvinvointia sekä tuoda asiakkaille helposti saatavilla oleva seuranta omasta terveydestä. Puhti palvelun suunnittelemisen takana on ollut mukana useampia kokeneita lääkäreitä.

Testien ottaminen Puhti palvelun kautta

Puhti palvelun näytteentotot tapahtuu Synlab toimipisteissä, joita on yli 20 eri paikkakunnalla. Testin ostaminen tapahtuu helposti Puhti verkkokaupasta, jonka jälkeen voi tehdä ajanvarauksen haluamaansa toimipisteeseen verkkosivuilla. Tarkemmat sijainnit sekä paikkakunnat on suositeltavaa tarkista palvelun omilta verkkosivuilta.

Mitä Puhti testipaketit sisältävät?

Testipaketit sisältävät kattavat sekä tarkkaan valitut testit eri kohderyhmille. Puhti tarkastus antaa kattavan kuvan oman elimistön voinnista. Lisätietoja eri testipaketeista löytyy Puhdin verkkosivuilta.

Sisältyykö tilauksen hintaan kaikki?

Jos tilaukset ovat pienempiä, 30 euron tai alle niin verkkokaupassa kassalla laskun loppusummaan lisätään 10 euron näytteenottomaksu.