Rapunzel of Sweden alennuskoodit

Rapunzel of Sweden on hiuksiin ja hiustenhoitoon erikoistunut verkkokauppa josta saat ainutlaatuisia hiushoitotuotteita, peruukkeja ja paljon muuta!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Rapunzel of Sweden alennuskoodi: 10 % alennusta Sleek tape -teippipidennyksistä
Koodi
10 % alennusta Sleek tape -teippipidennyksistä
Katso koodi
Et tarvitse koodia
Tarjous voimassa rajoitetun ajan
0
Rapunzel of Sweden tarjous: ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Koodi
Kun tilaat tuotteita yli 100€ sinun ei tarvitse maksaa toimituksesta.
Katso koodi
Katso koodi

Mikä on Rapunzel of Sweden?

Rapunzel of Sweden on yksi Pohjoismaiden johtavimmista hiustenpidennyksien tuottajista. Yritys tarjoaa nopean toimituksen, henkilökohtaisen palvelun sekä turvalliset maksutavat.

Mitä maksutapoja Rapunzel of Sweden tarjoaa?

Yritys tarjoaa maksutavoiksi turvallisesti Visa ja MasterCard-kortteja sekä verkkopankkimaksua. Verkkosivuilla voit maksaa ostokseski myös PayPalilla tai Klarnan tarjoamalla laskuvaihtoehdolla.

Rapunzel of Sweden toimitusajat

Rapunzel of Sweden toimittaa Ruotsiin: Kirjelähetyksenä 1-3 arkipäivää, postiennakko 1-2 arkipäivää ja pikapostina 1-2 arkipäivää. Toimitus Suomeen: kirjelähetys 2-5 arkipäivää, paketti yli 2 kg 2-6 arkipäivää ja UPS Express 1-2 arkipäivää. Toimitus Norjaan: Kirjelähetys 3-5 arkipäivää. Toimitus Saksaan: Kirjelähetys 4-7 arkipäivää ja UPS Express 1-2 arkipäivää. Toimitus Tanskaan: Kirjelähetys 2-4 arkipäivää, paketti yli 2 kg 2-6 arkipäivää ja UPS Express 1-2 arkipäivää. Toimitus Espanjaan: Kirjelähetys 4-7 arkipäivää ja UPS Express 1-2 arkipäivää. Toimitus Puolaan: Kirjelähetys 4-7 arkipäivää ja UPS Express 1-2 arkipäivää. Toimitukset muihin EU-maihin: Kirjelähetykset 4-8 arkipäivää, UPS Express 1-2 arkipäivää (Belgia, Ranska, Irlanti, Italia, Alankomaat, Sveitsi, Itävalta) ja UPS Express muihin EU-maihin 1-4 arkipäivää. Toimitukset EU-alueen ulkopuolelle: Toimitusajat riippuvat kyseisestä maasta, UPS Express 1-4 arkipäivää.

Miten voit perua tai vaihtaa Rapunzel of Sweden tuotteet?

Jos olet jo ostanut tuotteen ja huomaat ettei esimerkiksi tuotteen väri tai koko ei vastaa haluamaasi niin voit vaihtaa tuotteen tai perua kaupan. Löydät tarkemmat ja tärkeimmät tiedot koskien palautusta tai vaihtoa palautus- ja vaihtolomakkeesta, joka tulee liittää palautukseen. Palautuksesta aiheutuvat postikulut asiakas maksaa itse.