5/5

Rengas-online alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Rengas-online on kansainvälisesti arvostettu Euroopan suurin online-rengaskauppa, jonka tuotevalikoima kattaa tuhansia renkaita ja vanteita kaiken kokoisille ja tyyppisille ajoneuvoille.

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat 5€ alennuksen!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Osta ympärivuotiset renkaat Rengas-onlinesta
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Laaja valikoima moottoripyörän renkaita
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Tilaa Rengas-onlinen uutiskirje ja saat 5€ alennuksen seuraavasta ostoksestasi kiitokseksi. Verkkokaupasta löydät ympärivuotisest renkaat laajalla valikoimalla ja kohtuullisilla hinnoilla. Rengas-onlinesta löydät myös moottoripyörän renkaita laidasta laitaan, joten siirry tarkastelemaan valikoimaa. Kaikilla ostamillasi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus!

Rengas-online yhteystiedot:

  • 09 42 59 86 03
  • https://rengas-online.com/

Rengas-online kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

Rengas-online maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Rengas-online?

Rengas-online.com on kansainvälisesti arvostettu sekä Euroopan suurin online-rengaskauppa netissä. Verkkosivustossa on laaja valikoima, joka pitää sisällään tuhansia renkaita sekä vanteita kaiken kokoisille sekä tyyppisille ajoneuvoille. Laajan valikoima ansiosta löytyy renkaita yli sadalta rengasvalmistajalta.

Miten renkaat toimitetaan Rengas-onlinesta?

Tilausta tehdessä asiakkaalta kysytään toimitusosoitetta. Tuotteet sekä lasku on mahdollista toimittaa eri osoitteisiin. Asiakas voi päättää ostaessaan renkaita toimitetaanko ne kotiosoitteeseen vai johonkin muuhun osoitteeseen. Toimitusosoite voi olla esimerkiksi korjaamo, huoltoasema tai joku muu itse valitsema.

Rengas-online toimitusajat

Toimitusaika riippuu siitä, miten pian se pystytään lähettämään varastosta, toimituksesta tulee erillinen ilmoitus asiakkaan sähköpostiin, jossa selviää tarkempi arvioitu toimitusaika. Rengas-online ei pysty antamaan tarkkaa toimitusaikaa, koska kuljetuksesta vastaa DPD ja GLS kuljetusyhtiöt, jotka ovat vastuussa jakelusta.

Miten Rengas-onlinen kautta tilatut tuotteet voi maksaa?

Rengas-onlinen kautta tilatut tuotteet voi maksaa luottokortilla tai etukäteismaksuna tilisiirrolla. Etukäteismaksu tilisiirrolla tarkoittaa, että tuotteet maksetaan ennen toimitusta. Jos asiakas päättää maksaa luottokortilla tulee syöttää maksutietoihin kortin numero sekä sen voimassaoloaika, tämän jälkeen Rengas-online tarkistuttaa asiakkaan tiedot ja lähettää tilauksen välittömästi varastolta. Vaihtoehtona on myös helppo ja turvallinen maksu PayPal-tilin kautta.

Sisältävätkö Rengas-online hinnat ALV:n ja lähetyskulut?

Rengas-online sivustolla esitetyt hinnat sisältävät suomalaisen ALV:n ja lähetyskulut Suomeen. Tarkemmat toimitus- ja maksuehdot näkyvät Rengas-online kotisivuilla.