Sähkömittari.fi alennuskoodi

Kilpailuta sähkösopimus Sähkömittari.fi palvelussa ja hanki itsellesi edullisinta sähköä. Palvelussa mukana kymmeniä eri sähköyhtiöitä.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Tee sähkösopimus ja voita 250€ ruokalahjakortti
Koodi
Kun teet sähkösopimuksen tänään, voit voittaa 250 euron arvoisen ruokalahjakortin.
Lunasta tarjous
Et tarvitse koodia
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Mikä on Sähkömittari?

Sähkömittari on palvelu, joka välittää 100 %  suomalaisia sähkösopimuksia. Sähkömittarin ansiosta sähkön kilpailutus säästää rahaa tulevia vuosia ajatellen. Sähkösopimuksen kilpailuttamisen voi tehdä koska tahansa sähkömittari-palvelussa.

Miksi valita Sähkömittari?

Sähkösopimuksen vaihto edullisempaan on yksi parhaimmista tavoista tehdä suuria säästöjä kotitalouden kuluissa. Sähkömittari.fi sivuston avulla halvin sähkö löytyy helposti kilpailutuksen avulla. Sähkömittari etsii parhaimman sähkösopimuksen ja sähkösopimuksen tekeminen vie aikaa vain noin 2 minuuttia.

Miten Sähkömittari -palvelu toimii?

Sähkömittarin kautta halvimman sähkösopimuksen löytäminen on turvallista sekä helppoa. Asiakkaan tulee täyttää sivulla esitettyyn lomakkeeseen perustiedot jonka jälkeen palvelu etsii asiakkaalle parhaimmat sähkösopimukse useiden sähköyhtiöiden joukosta. Tämän sijaan asiakas voi myös painaa vain lähetä -nappia jonka jälkeen palvelu listaa sähkötarjoukset nähtäville.

Miten voin irtisanoa Sähkömittarin sopimuksen?

Sähkönkilpailuttaja voi koska tahansa irtisanoa sopimuksen lähettämällä ilmoituksen siitä Sähkömittarin asiakaspalveluun. Jos asiakas haluaa perua sähkösopimuksen, on suositeltavaa olla yhteydessä sähkönmyyjään. Sähkömyyjän tulee lain mukaan antaa asiakkaalle tiedot sähkösopimuksen irtisanomisesta sekä muista oleellisista asioista.