Scandinavian Outdoor alennuskoodi

Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta löydät Suomen suurimman valikoiman ulkoiluvarusteita. Aina teknisistä kuorivaatteista vaikka jääkiipeilyyn tai retkeilyyn.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Scandinavian Outdoor valikoimasta suurin osa housuista -20% alennuksella
Koodi
Scandinavian Outdoor tarjoaa suurimman osan housu valikoimasta -20% alennuksella
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Scandinavian Outdoor?

Scandinavian Outdoor on suomalainen ulkoilun asiantuntija jo vuodesta 1970. Yrityksen matka alkoi Turusta viisikymmentä vuotta sitten partiomerkkien myynnistä ja tänä päivänä he palvelevat asiakkaita kattavasti outdoor-vaatteiden ja -varusteiden sekä partiotuotteiden parissa. Kivijalkaliikkeiden lisäksi he palvelevat asiakkaita verkkokauppa Scandinaviaoutdoor.fi ansiosta.

Millaiset toimitusajat Scandinavian Outdoor verkkokaupassa on?

Scandinavian Outdoor pyrkii lähettämään varastotuotteet asiakkaalle pääsääntöisesti 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Tilatut tuottet saapuu asiakkaan luokse 1 - 3 arkipäivän kuluessa siitä kun ne on lähetetty varastolta. Jos tuote on tilapäisesti loppu varastolta on lähetysaika noin 5 - 10 tai 10 - 14 arkipäivää. Muissa tapauksissa Scandinavian Outdoor on yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse tai sähköpostilla.

Mitä toimituskuluja Scandinavian Outdoor tuotteisiin tulee?

Scandinavian Outdoorin kautta tilattuihin tuotteisiin tulee toimitus- ja käsittelykuluja paketin koosta riippumatta 4,90 € ja kotiinkuljetuksille 9, 90 €. Jos tuotteiden loppusumma ylittää 99 € on toimitus ilmainen ja yli 150 € tilaukset palvelu toimittaa kotiin ilmaiseksi postin kotiinkuljetuksella ja Matkahuollon kotijakelulla.

Mitä maksutapoja Scandinavian Outdoorilla on?

Scandinavian Outdoor käyttää Klarna Checkout-järjestelmää maksujen välittämiseen. Ostosten tekeminen palvelun ansiosta on turvallista, helppoa ja joustavaa. Verkkokaupassa on mahdollista tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai muita Klarnan tarjoamia maksuvaihtoehtoja.