5/5

Slurp alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Slurp kuljettaa herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Yhteistyössä on yli 20 suomalaista pienpaahtimoa, joka tarkoittaa, että kahvisi on aina käsityötä.

ILMAINEN
Tarjous
Tilaa uutiskirje ja saat alennuksia
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Slurp Original elämys alk. 9,89€+toimitus
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Slurp rare elämys alk. 27,90€(ilmainen toimitus)
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Liity Slurp uutiskirjeen tilaajaksi ja saat eksklusiivista kahvitietoa, vinkkejä ja erikoistarjouksia. Slurp original kahvielämys alkaen 9,89€+toimitus. Paketti sisältää mm. korkealaatuisia kahveja aina eri suomalaiselta huippupaahtimolta. Tilaus toimitetaan suoraan postiluukkuusi kansainvälisesti.

Slurp yhteystiedot:

  • https://slurp.coffee/

Slurp kuljetustavat:

  • Kotiinkuljetus

Slurp maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on Slurp?

Slurp on kahvipalvelu, jonka tarkoituksena on toimittaa parhaat kahvit suoraan asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Valikoima on laaja ja se sisältää jo yli 20 kahvipaahtimoa. Kahvit tulevat suoraan asiakkaan luokse ilman välivarastoa. Slurp toiminta perustuu tuoreuteen, ekologisuuteen sekä helppouteen.

Mitkä ovat Slurp -palvelun toimitusajat?

Slurpin kautta tilattujen tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2 – 5 arkipäivää. Tilaukset pyritään käsittelemään sekä lähettämään asiakkaalle vielä saman päivän aikana, viimeistään kuitenkin seuraavana arkipäivänä. Postin yleinen toimitusaikalupaus kotimaassa on 2 – 4 arkipäivää.

Mitä postikuluja Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla on?

Slurpin kautta tilattujen yksittäisten kahvien toimituskulut määräytyvät painon mukaan. 200g ja 400g tilauksien postikulut ovat 2,99 €, 600g ja 800g 5,99 € sekä yhden kilon painoiset tilaukset ovat 8,99€. Postikulut määräytyvät toimitusmaan sekä lähetyskoon mukaan.

Mitä maksutapoja Slurpin verkkokaupassa on?

Slurpin verkkokaupassa käyvät kaikki yleisimmät maksutavat. Yksittäiset ostokset on mahdollista maksaa suorina verkkopankkimaksuina ta maksukortilla. Slurp kahvielämyksen voi maksaa Visa, Mastercard sekä Visa Electron korteilla.

Onko Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla palautusoikeutta?

Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla on 100 päivän maksuton palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, alkuperäiskuntoisia sekä myyntikelpoisia tarvikkeita ja laitteita. Palautetut tuotteet tulee pakata huolellisesti, joten on suositeltavaa käsitellä tuotteita varoen ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Palautusoikeus koskee kaikkia muita tuotteita paitsi elintarvikkeita. Tarkemmat ohjeet sekä lisätiedot koskien palautuksia löytyy verkkokaupan nettisivuilta.