Slurp alennuskoodi

Slurp kuljettaa herkulliset, kestävästit tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Yhteistyössä on yli 20 suomalaista pienpaahtimoa, joka tarkoittaa että kahvisi on aina käsityötä.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Slurp alennuskoodi: 5€ alennus kahvielämyksen ensikahvista!
Koodi
5€ alennus kahvielämyksen ensikahvista!
Katso koodi
Kahvikevat
Alennus voimassa jatkuvien kahvielämyksien ensikahvista, yksi alennus per henkilö. Tarjous voimassa rajoitetun ajan
0
Slurp tarjoaa: original, organic tai decaf kahvielämykset 50% alennuksella
Koodi
Nyt 50% alennusta kahvielämyksistä, nappaa pian ennen kuin päättyy.
Katso koodi
Katso koodi
Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.
0
Slurp postikulut vain 2,99€
Koodi
Lunasta tarjous
Lunasta tarjous
0
Joulun parhaat kahvielämys lahjat Slurpilta
Koodi
Lunasta tarjous
Et tarvitse koodia

Mikä on Slurp?

Slurp on kahvipalvelu, jonka tarkoituksena on toimittaa parhaat kahvit suoraan asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Valikoima on laaja ja se sisältää jo yli 20 kahvipaahtimoa. Kahvit tulevat suoraan asiakkaan luokse ilman välivarastoa. Slurp toiminta perustuu tuoreuteen, ekologisuuteen sekä helppouteen.

Mitkä ovat Slurp -palvelun toimitusajat?

Slurpin kautta tilattujen tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2 - 5 arkipäivää. Tilaukset pyritään käsittelemään sekä lähettämään asiakkaalle vielä saman päivän aikana, viimeistään kuitenkin seuraavana arkipäivänä. Postin yleinen toimitusaikalupaus kotimaassa on 2 - 4 arkipäivää.

Mitä postikuluja Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla on?

Slurpin kautta tilattujen yksittäisten kahvien toimituskulut määräytyvät painon mukaan. 200g ja 400g tilauksien postikulut ovat 2,99 €, 600g ja 800g 5,99 € sekä yhden kilon painoiset tilaukset ovat 8,99€. Postikulut määräytyvät toimitusmaan sekä lähetyskoon mukaan.

Mitä maksutapoja Slurpin verkkokaupassa on?

Slurpin verkkokaupassa käyvät kaikki yleisimmät maksutavat. Yksittäiset ostokset on mahdollista maksaa suorina verkkopankkimaksuina ta maksukortilla. Slurp kahvielämyksen voi maksaa Visa, Mastercard sekä Visa Electron korteilla.

Onko Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla palautusoikeutta?

Slurpin kautta tilatuilla tuotteilla on 100 päivän maksuton palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, alkuperäiskuntoisia sekä myyntikelpoisia tarvikkeita ja laitteita. Palautetut tuotteet tulee pakata huolellisesti, joten on suositeltavaa käsitellä tuotteita varoen ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Palautusoikeus koskee kaikkia muita tuotteita paitsi elintarvikkeita. Tarkemmat ohjeet sekä lisätiedot koskien palautuksia löytyy verkkokaupan nettisivuilta.