Spartoo alennuskoodi

Löydä parhaat ja trendikkäimmät jalkineet Spartoon verkkokaupan yli 300 000 kengät joukosta. Nopeat toimitukset ja edulliset hinnat takaavat juuri parhaan kokemuksen sinulle!

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Spartoo tarjous: 5% alennus vähintään 60€ ostoista
Koodi
Koodilla 5% alennus vähintään 60€ ostoksista.
Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Mikä on Spartoo?

Spartoo on kenkiä myyvä verkkokauppa, joka on aloittanu toimintansa vuonna 2006. Spartoo verkkokaupalla on jo 400 yhteistyökumppania ja yli miljoona kenkäparia varastossa. Spartoolla on valikoimassaan yli 3500 merkkiä sekä 300 000 mallia sekä heidän nettisivusto toimii yli 25 eri maassa.

Millainen Spartoon toimitusaika on?

Spartoo verkkokaupan toimitusaika lasketaan tilauspäivstä lähtien ja se sisältää ainoastaan arkipäivät. Toimitukset Suomeen Mypack-noutopisteeseen kestävät 6 - 8 arkipäivää ja toimitusmaksu on ilmainen. Jos asiakas valitsee toimitustavaksi UPS-standarditoimituksen niin toimitusaika on 5 - 6 arkipäivää ja toimitusmaksu on 5 € (tarkempi toimitusaika ilmoitetaan tilauksen tekemisen jälkeen). UPS-pikatoimituksen toimitusaika määräytyy asiakkaan osoitteen mukaan ja se ilmoitetaaan tilauksen maksusivuilla, pikatoimitukselle tulee toimitusmaksuja 10 €.

Mitä maksutapoja Spartoo tarjoaa?

Spartoo tarjoaa verkkokaupassaan maksutavoiksi verkkopankki, lasku, osamaksu, postiennakko tai luottokortti vaihtoehtoja.