Sportamore alennuskoodi

Sportamore on Pohjoismaiden suurin urheilunettikauppa, josta voi valita satojen tunnettujen merkkien joukosta itselleen helposti trendikkäät urheiluvaatteet.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Sportamorelta -30% alennus valittuihin tuotteisiin
Koodi
Sportamore tarjoaa -30% alennuksen valituista tuotteista
Katso tarjous
Et tarvitse koodia

Mikä on Sportamore?

Sportamoren tavoitteena on alusta alkaen ollut tarjota Pohjoismaiden laajinta urheilumerkkivalikoimaa sekä parasta mahdollista palvelua. Sportamoren verkkokauppa avattiin keväällä 2010 ensimmäisen kerran.

Millaiset toimitusajat Sportamorella on?

Sportamoren kautta tilatuilla tuotteilla normaali toimitusaika on tilauksen lähettämisestä 2 - 5 arkipäivää. Jos tilatut tuotteet kuuluvat tilausvalikoimaan on toimitusaika 5 - 10 arkipäivää. Tarkemmista toimitusajasta ilmoitetaan erikseen.

Mitä toimituskuluja Sportamoren kautta tilatuissa tuotteissa on?

Sportamore toimittaa Suomen sisälle ilman toimituskuluja, jos tilauksen arvo on yli 29,90 €. Jos tilattujen tuotteiden loppusumma on sen alle tulee toimituskuluiksi 4,90 €.

Mitä maksutapoja Sportamorella on?

Sportamorella on käytössään maksutapoina Klarna Checkout -järjestelmää, jonka kautta asiakas voi maksaa tilauksensa Klarna-laskulla, Klarna-tilillä, korttimaksulla tai verkkopankkimaksuna. Lisätiedot Klarnan maksuvaihtoehdoista löytyvät heidän kotisivuiltaan.

Onko Sportamoren kautta tilatuissa tuotteissa palautusoikeutta?

Sportamoren kautta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä menee yleensä 1 - 2 viikkoa.  Lisätiedot palautuksesta löytyy Sportamoren sivuilta.