Stadium alennuskoodi

Stadium tunnetaan ruotsalaisena urheiluvälineitä ja -vaatteita myyvänä kauppaketjuna. Stadiumin verkkokaupasta voi ostaa vaatteita, kenkiä sekä urheiluvarusteita.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Stadium mid season ale jopa -50%
Koodi
2 vuotta sitten

Stadium mid season ale jopa -50%

-50%
Stadium verkkokaupassa nyt mid season ale jopa -50%
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Stadium?

Stadium on verkossa sekä kivijalkaliikkeissä toimiva uheilukauppa. Stadiumin verkkokaupassa on mahdollista tehdä ostoksia vuorokauden ympäri. Netissä valikoima on laajempi mitä Stadiumin myymälöissä. Stadium on perustettu vuonna 1974 ja tavoitteena oli jo silloin olla paras urheiluvarusteiden sekä urheilumuodin tarjoaja. Vuosi 2020 oli Stadiumille juhlavuosi, sillä he juhlivat 25-vuotispäiväänsä.

Stadiumin tuotteiden toimitusaika

Tuotteet jotka kuuluvat normaaliin Stadiumin varastovalikoimaan on 3 - 5 arkipäivän toimitusaika. Tuotteita joita pitää tilata on toimitus yli 10 päivää. Tilauksia tehdessä on otettava huomioon pyhäpäivät, jotka vaikuttavat toimituksen kestoon. Lisätiedot toimitusajoista löytyvät Stadiumin verkkosivuilta.

Mitä Stadiumin toimitustavat maksavat?

Jos tilaus toimitetaan Stadiumin myymälään, on toimitus asiakkaalle maksuton. Jos tilauksen loppusumma jää alle 29,90 € tulee siihen päälle MyPack-toimituksen lisä 3,90 €, muuten myös tämä toimitustapa on maksuton.

Mitä maksutapoja Stadiumilla on käytössään?

Stadiumin tilaukset on mahdollista maksaa joko korttimaksuna (Pohjoismaiset Visa- ja Mastercard-kortit), Verkkopankkimaksuna (Osuuspankki, Aktia, Nordea, Danske Bank ja S-pankki), Stadium laskulla (laskuun lisätään 3,50 € laskutuslisä), Stadium-tilillä, Stadium-lahjakortilla sekä Stadium bonuksilla.

Voiko Stadiumin lahjakortin ostaa netistä?

Stadiumin tarjoamat lahjakortit on mahdollista ostaa heidän verkkosivujen kautta.