Staypro alennuskoodi

Staypro myy verkossa työkaluja ammattilaisille. Valikoima kattaa jopa yli 20 000 tuotetta, josta jokainen alansa ammattilainen löytää tarvitsemansa.

  • Kaikki
  • Tarjoukset
  • Alennuskoodit
  • Kampanjat
  • Vanhentuneet
0
Staypro kampanja Bahco tuotteista jopa -92% alennuksella
Koodi
Staypro tarjoaa kampanjan Bacho tuotteista jopa -92% alennuksella
Katso tarjous
Katso tarjous

Mikä on Staypro?

Staypro myy työkaluja sekä mittausvälineitä alan ammattilaisille. Verkkosivu tarjoaa laajan valikoiman markkinoiden parhaimpia tuotteita nopealla toimituksella sekä kohtuullisella hinnalla. Staypro on toiminut vuodesta 2007 sekä heidän keskusvarastonsa sijaitsee Ruotsisa.

Staypro toimitukset

Staypro tuotteet jotka ovat saatavilla varastossa lähetetään asiakkaalle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos tilatun tuotteen kohdalla mainitaan esimerkiksi, että se lähetetään 1 - 3 työpäivän kuluessa tai 1 - 5 työpäivän kuluessa niin tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta ja kun tuotetta tulee lisää varastoon niin ne lähetetään asiakkaalle ilmoitetun ajan kuluessa.

Mitä maksuvaihtoehtoja Stayprolla on käytössä?

Staypro verkkokaupassa asioivien yksityishenkilöiden tilauksien maksu tapahtuu Klarna Chekoutin avulla. Maksuvaihtoehtoina on Klarna lasku, Klarna osamaksu, verkkopankkimaksut (Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Danske Bank, Nordea Ja S-Pankki) sekä korttimaksut (Visa, Mastercard sekä American Express).

Onko Stayprolla käytössään asiakastyytyväisyystakuuta?

Staypro haluaa antaa asiakkailleen mahdollisuuden tutustua heidän ostamiinsa tuotteisiin, joten heillä on käytössään 30 päivän asiakastyytyväisyystakuu. Mikäli asiakas haluaa käyttää kyseisen takuun, tulee hänen olla yhteydessä Staypron asiakaspalveluun sähköpostitse mahdollisimman pian. Lue tarkemmat ohjeet takuusta Staypro verkkosivuilta.