5/5

Storytel alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Storytel on älypuhelimille ja tableteille suunnattu e-kirja palvelu, jossa voit kuunnella tai lukea digitaalisia äänikirjoja sekä e-kirjoja. Sopii kaikkiin käyttöjärjestelmiin.

ILMAINEN
Tarjous
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Storytel reader -lukulaite nyt -20%
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Storytelin opiskelija-alennus -50%
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Storytel tarjoaa uusille asiakkaille 14 päivää ilmaista kuuntelu- ja lukuaikaa. Verkkosivustolla on nyt Storytel Reader -lukulaite tarjoushintaan 79€ (norm. hinta 99€). Tilatessasi lukulaitteen, saat 1 kuukauden lahjakortin kaupan päälle. Storytel tarjoaa myös -50% opiskelija-alennuksen Unlimited-tilauksesta, jonka saat vahvistamalla opiskelijastatuksesi korkeakoulussa.

Storytel yhteystiedot:

  • asiakaspalvelu@storytel.com
  • https://storytel.com/fi

Storytel sovellus:

  • Löydät sovelluksen Apple storesta tai play -kaupasta.

Storytel maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Luottokortti

Mikä on Storytel?

Storytel on älypuhelimelle tai tabletille ladattava digitaalinen kirjapalvelu, jonka kautta on mahdollista kuunnella ja lukea äänikirjoja ja e-kirjoja. Storytel on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2005.

Mikä on Storytel Light -tilaus?

Storytel Light tilausvaihtoehtoon sisältyy 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa ja siitä veloitetaan kuukausittain 9,99 euroa. Tilaus uusiutuu aina automaattisesti 30 päivän välein ja tällä paketilla voi kuunnella ja lukea kaikkia Storytelin valikoimaan kuuluvia ääni- ja e-kirjoja enintään 20 tuntia jokaisen tilauskauden ajan. Jos olet uusi Storytelin käyttäjä saat ennen maksullista tilausta kokeilla palvelun käyttöä ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Miten Storytel-tilaus maksetaan?

Storytel tilauksen voit maksaa Visa ja Mastercard korteilla tai MobilePaylla. Veloitus tapahtuu aina automaattisesti 30 vuorokauden välein, aina uuden tilausjakson ensimmäisenä päivänä. Riippuen pankista veloitus näkyy tiliotteella samana päivänä tai 2-3 pankkipäivän kuluessa. Lue lisää maksutapahtumasta Storytelin sivuilta.

Miten voin lopettaa Storytel-tilauksen?

Storytel-tilauksen voi irtisanoa koska tahansa verkkosivujen kautta. Kirjaudu sisään Storytel käyttäjällesi ja valitse omat sivut>oma tili>tilaus>hallinnoi>lopeta tilaus. Voit vahvistaa tilauksen irtisanomisen seuraavalla sivulla klikkaamalla vahvista irtisanominen-painikkeesta. Irtisanomisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiisi, muista säilyttää saamasi vahvistus.

Storytel tilausvaihtoehdot

Storytel tarjoaa kahta erilaista tilausvaihtehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on kevyempi Light-paketti, jossa voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa yli 200 000 kirjan joukosta. Light-paketin käytöstä veloitetaan 9,99 euroa kuukaudessa. Toisena vaihtoehtona on Storytelin Unlimited-paketti, jonka avulla voi kuunnella ja lukea kirjoja ilman rajoituksia 200 000 kirjan joukosta. Unlimited-paketin käyttämisestä veloitetaan 16,99 euroa kuukaudessa.