5/5

The Body Shop alennuskoodit & tarjoukset (2022)

The Body Shop on yksi maailman suurimmista kosmetiikka liikkeistä, jotka tarjoavat tuotteita joka lähtöön. Tuotteet ovat 100% vegetaristisia.

ILMAINEN
Tarjous
Ilmainen toimitus yli 40€ ostoksista
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Season Sale tarjoukset alk. -20%!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Meikit alkaen -20% alennuksella
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
The Body Shop verkkokaupassa on ilmainen toimitus kaikkiin yli 40 euron ostoksiin ja ostokset noudettuna myymälästä 0€. Season Sale huipputarjouksia alkaen -20%!

The Body Shop yhteystiedot:

  • 075 7532 403
  • https://thebodyshop.fi/

The Body Shop kuljetustavat:

  • Posti
  • Postin noutopiste

The Body Shop maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Osamaksu
  • Postiennakko
  • Luottokortti

Mikä on The Body Shop?

The Body Shop tunnetaan kansainvälisenä kosmetiikka alanyrityksenä ja se on perustettu vuonna 1976. The Body Shop tarjoaa yli 900 kosmetiikkatuotetta naisille sekä miehille. Valikoima on laaja ja se koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä.

The Body Shop toimitustavat ja toimituskulut

The Body Shop verkkokaupassa on mahdollisuus ilmaiseen toimitukseen yli 40 euron ostoksista. Tarkemmat toimitusajat näkevät lähetetystä toimitusilmoituksesta vasta kun se lähetetään. Toimitustavaksi voi valita noudon myymälästä (0 €), jossa sitä säilytetään 14 vuorokauden ajan. Paketin voi myös noutaa Postin lähimmästä postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista, johon tulee 3,90 € postimaksuja. Matkahuollon sekä DB Schenkerin toimipisteestä noudettujen pakettien maksuksi tulee 3,50 €.

Onko The Body Shop tuotteilla vaihto- tai palautusoikeutta?

The Body Shopin kautta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokauppaostoksista. Palautus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Lue lisää The Body Shopin sivuilta mitä tuotteita palautusoikeus ei koske.

The Body Shop maksutavat

The Body Shop tuotteet sekä niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla pankeilla: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia, Tapiola, Nooa, Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Collector Bank lasku, Kalrna lasku ja Klarna tili sekä luottokortit. Tarkemmat maksutavat näkyvät tilauksen maksun yhteydessä.