5/5

Yves Rocher alennuskoodit & tarjoukset (2022)

Yves Rocher tunnetaan maailmanlaajuisena kosmetiikka- ja kauneusbrändinä. Yrityksen tarjoamat ihonhoitotuotteet perustuvat siihen, että ne ovat tehty luonnollisista ainesosista. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa tuoksuja, meikkejä, vartalonhoitotuotteita sekä hiustuotteita.

ILMAINEN
Tarjous
Postituskulut 0€
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
MID SEASON SALE jopa -60%!
Tarjous on voimassa
TARJOUS
Tarjous
Kevätuutuudet alkaen vain 4,90€
Tarjous on voimassa
Säästövinkki
Yves Rocher tarjoaa tilaajalahjan ilman lisämaksua, kun tilauksesi on vähintään 35 euroa. Verkkokaupassa on nyt Mid Season Sale jopa -60% alennuksella. Myös paljon kevätuutuuksia alkaen vain 4,90€.

Yves Rocher yhteystiedot:

  • 09 615 166
  • https://yves-rocher.fi/

Yves Rocher kuljetustavat:

  • Posti
  • R-kioski

Yves Rocher maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Lasku
  • Korttimaksu

Mikä on Yves Rocher?

Yves Rocher on maailmanlaajuinen kosmetiikka- ja kauneusbrändi, joka on perustettu vuonna 1959. Yritys tarjoaa luonnollisille ainesosille perustuvat ihonhoitotuotteet kuten tuoksut, meikit, vartalonhoitotuotteet sekä hiustuotteet.

Yves Rocher toimitusaika

Yves Rocher pyrkii toimittamaan paketit asiakkaalle viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tarkemmat toimitusajat selviävät toimitusvahvistuksesta.

Yves Rocher toimitusmaksut

Yves Rocher verkkokaupan kautta tehdyt vähintään 25 euron tilaukset toimitetaan asiakkaalle ilman lähetyskuluja. Jos tilaussumma on alle sen, lisätään loppusummaan 4,90 € postitus- ja käsittelykulut. Toimitusehdot vaihelevat kampanjoittain, lisätiedot verkkosivuilla

Miten voin maksaa Yves Rocherin verkkokaupassa?

Verkkokaupassa tilaukset on mahdollista maksaa korttimaksuna, verkkopankkimaksuna tai laskulla.